Cep telefonunuz için ücretsiz MSN Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
teşekkürler

redragonn

redragonn

Üye
abiler beleş değil yaw öle bişi yok gir çık 1 kötür gidiyo ben bazen 5-6 ssat duryom 1 kontöür gidiyo bazen kb fazla yükleniyoo 5 knt filan

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
ücretsiz niye diyorsun o zaman

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Eline Saglık

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
bu program için sagol çok işime yarıyor

--------------- Ekleme ---------------

gerçektende az kontör yiyiyo

albaycan

Üye
turkcelin msnsi daha ekonomik. haftalık 15 kontör.

ebuzen

Üye
beyler kesinlikle tavsiye etmiyorum 7 yıldır symbian içindeyim ve en iyisi mig33 türkçedir...24 saat açık tut 1 kontörün gidiyor.normal sevgilimle yazışıyorum bir saat ondada 1 kontör bile gitmiyor.telsim 1oo kb 1 kontöre de ayarlamanız gerek ama..kesinlikle ne turbo ne de cepte msn en iyisi Mig33......

ccpasa

ccpasa

Üye
:oke:emegine saglık

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
bende 6600 var kurdum ilk basta kurarken 2 kontör gitti daha sonra girerken herseferinde 1 kontör gitti.

__ZaLiM__

__ZaLiM__

Üye
SONY ERİCSSON W810İ DE DESTEKLİYOMU BU MSN Yİ:pro:

ahmetcaner

ahmetcaner

Üye
saol kardeş

mhmtt

Üye
ben kullanıyuom saat2 köntür konusursan 4 kontür

yusufucan

yusufucan

Üye
yok arkadaşlar yok :S Çok kötü kontör Gidiyor..ben denedım en az 20 kontör gitti ilk girişte..

Puleri

Üye
Arkadaşim bedava değil ki bu program hatta diğerlerinden daha pahalı kullanışı güzel tamam ama bedava değil ben her zaman söylüyorum en ucuz msn programi mig33

MoRPHiNe689

MoRPHiNe689

Üye
hehehe program bozuldu artık arkadaslar programlar 1 hafta kullandım sonrada bozuldu başltan indirdim oda bpozulkdu arkadastakide bozuldu ya x-msn kuruyorum oda girmiyor sunucu hatası diyor 7610 tel için en ucuz msn lazım arakdaslar

legolas_32

legolas_32

Üye
Soal KArdesim cok işime yaradı

madfex

madfex

Üye
emeğine sağlık

burak9400

burak9400

Üye
bende 6600 war abi geçen gün dedimki nası olsa kontör bol 56 tane vardı girdim abi hiç abartısız bi yarım saat felan durdum bayaaaa bi kişiyle de bolbol konuştum snra dedim kntör bitmesin çıktım bi baktım 2 kntr gitmiş abi ağzım açık kaldı yaww.. indirin kullanın bundan daha ucuzu yok

beydeba

beydeba

Üye
super bişi ellerine saglık...

esmerçömez

Üye
teşekkürler

Üst Alt