Cep telefonunuz için ücretsiz MSN Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaslar 6600 olan uzak dursun bn yükledim zıkkım olsun nerdende yükledim telefonumun baglantı noktasını bir daha değiştiremedim yani şöyle söylüyeyim hani internete baglanmak için bir pencerede "varsayılan erişim noktası" dıye bi secenek cıkar bızde o anki hattımız neyse onu seçerdik bu zat-ı muhterem sayesınde "erişim noktası seç"şeceneği çıkmaz oldu telefonu formatladımda ancak kurtuldum ve birde bence en önemlisi bu program tam bir soyguncu hiçte ucuz değil size tavsiyem mig33 veya morange ben genellikle morangeyi kullanıyorum ve tekrar söylüyorum cepte msn'den uzak durun Saygılar

ekm

Üye
d900i yi desteklior mu acaba

Alexanser_16

Üye
ellerine sağlık..

xxselenxx

Üye
teşkkürlr

--------------- Ekleme ---------------

güzel paylaşım sagol

LKJH

Üye
etw

By RECO

Üye
Teşekkürler

PLT 0KN

Üye
kardeş eline sağlık süper bişey olmuş

cevherr

Üye
mobil msn diye bi şey 1.3ver

danger03

danger03

Üye
teşekkürler sağolasın

bortecinee

Üye
arkadas bu proğram n70 me ye yüklenmiyor hata veriyor bunun sabebi ne olabilir bende cepte msn var cakisabilir mi

mydonosef

Üye
saolun saolun saolunn

kiki18

Üye
saol gzl paylaşım.

cmtsh

Üye
beyler tesadüf oldu ama ben dört beş gündür bunu kullanıyorum...saati bi kontörden ücretlendiriliyor.bana bi arkadaşım gönderdi...programı kurdum.hattım ise vodafone..gprs im açık değildi.müşteri hizmetlerini aradım.üç farklı tarife var
ben üçüncüyü seçtim..
üçüncü tarifenin özelliklerine indirğiniz herhangi birşeyde(tele internetten) 100 kb da bir kontör gidiyornuş.. bu programda herhangi birşey indirmeyeceğiniz için saati bi kontor üzerinden değerlendiriliyor...ben yaklaşık beş gündür kullanıyorum... gayette memnunum...avea ve turkcell de nasıl bilmiyorum aama diğer operatörlerde de saati bi kontör olsa gerek...

slayer27

slayer27

Üye
umarım calısr kardes

bakisonic

bakisonic

Üye
merhaba. yeniyim ben. n95 için bu all in one mobille messenger yüklemek istiyorum. yardımcı olur musun

timmytheking

Üye
teşekkurler

LifeStone

Üye
eline saglık kardes cok güzel bisimis :D

bmutlu

bmutlu

Üye
teşekkürler

@ydin

Üye