Cep Telefonundan Sitemize Girenler : Reklamsız Site

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Cep Telefonundan Sitemize Girenler : Reklamsız Site
Sitemizin mobil cep telefonu uyumlu sürümü yayınlanmadan önce, aldıgımız sikayetlere göre geçici bir çözüm ürettik. Cep telefonlarından girenlere sitedeki hiçbir banner reklam gösterilmeyecek. Bu sayede, daha hızlı ve daha sorunsuz bir mobil gezinti yaşayabileceksiniz diye düşünüyorum. Şu an Opera Mini kullanan ve telefonların kendi tarayıcılarından girenlerin banner reklam görmüyor olması gerek. Ayrıca son zamanlarda her konuda ilk mesajın içine yerlestirdigimiz Facebook - Maxicep Fan sayfası penceresini de mobil gezinti yapanlara kapattık zira bu eklenti yüzünden cep telefonlarında sayfanın uzadıgı yönünde sikayetler aldık.

Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR, Adilx05, Onur Saka ve 4 diğerleri

zx6r

zx6r

Üye
benim n79 da bir sıkıntı yokda n73le girerken biraz kasma oluyor
yinede idare eder sağolun..

hakan.c

hakan.c

Üye
Suan bunu cep telefonun yazıyorum ozan abi hiç bi sıkıntı yok..:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
benim n79 da bir sıkıntı yokda n73le girerken biraz kasma oluyor
yinede idare eder sağolun..
n73 ün sistem kaynakları yüzünden olması muhtemel, ancak şu an telefonu kasacak herhangi bir reklam banner, script veya uygulaması görmüyor olmanız gerek

hakan.c

hakan.c

Üye
n73 ün sistem kaynakları yüzünden olması muhtemel, ancak şu an telefonu kasacak herhangi bir reklam banner, script veya uygulaması görmüyor olmanız gerek

evet ozan abi gözükmüyor...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Güzel oldu böyle telden girildiğinde koca koca reklamlar kasıyordu.
Teşekkürler.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Opera mini 5.1 de gözüküyor reklamlar ve facebook eklentileri :)
Şunu söyleyebilirim, bilgisayardan girdiğinizde hız normalse, bir aksilik yoksa mobilde de rahat oluyor hatta bazen daha da rahat oluyor ... Sadece mesaj yollarken kasma oluyor o kadar :)

Necmati

Necmati

Üye
ben n86 normal tarayıcıdan girince reklemlar gözüküyor ama msj yazamıyorum nedense?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın sorun yoktu 5800 le giriyorum n79 la giriyorum gayet hızlıydı yinede saolasın :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sözümü geri alıyorum, 4.0, 4.2 5.0 5.0 beta ve 5.1 sürümlerinin hepsinde reklamlar mevcut, facebook eklentileri de öyle :s Benimle alakası yoktur gibime geliyor :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet görünmüyor şu an güzel olmuş:) yanlız opera v.s tarayıcılardan giren arkadaşlar ayarlar "cep görünümü" seçeneğini açmaları gerek yoksa reklamlar yine görünüyor:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Evet görünmüyor şu an güzel olmuş:) yanlız opera v.s tarayıcılardan giren arkadaşlar ayarlar "cep görünümü" seçeneğini açmaları gerek yoksa reklamlar yine görünüyor:)

Hacı avatar ve smiLey görünmüyor o seçeneği aktif edince .

1.resim Opera 2.resim orjinal tarayıcı

Ekli dosyalar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hacı avatar görünüyor sadece bazı smileyler görünmüyor:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Opera da onu yapınca resimleri göstermiyor :s hem ekrandaki mouse kayboluyor o çok kullanışsız :)
Şahsen reklam sorunum yok, sorunum var diyen halt etmiş :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Bendede şu facebook la ilgili sorun vardı sadece...Ekranda uzayıp gidiyo

a.k_05

a.k_05

Üye
bir konu açacağım ama kouyu açmadan önce sizlerle iletişime geçmek istedim. çünkü eklentiyi siteye vermeden önce eklentinin kesinlikle çalınmaması gerekiyor. msj sayım yeterli olmadığı için profilinize yazamıyorum veya pm atamıyorum.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bir konu açacağım ama kouyu açmadan önce sizlerle iletişime geçmek istedim. çünkü eklentiyi siteye vermeden önce eklentinin kesinlikle çalınmaması gerekiyor. msj sayım yeterli olmadığı için profilinize yazamıyorum veya pm atamıyorum.
Yöneticilere pm atabilirsiniz, hiçbir sınırlama yok ....

a.k_05

a.k_05

Üye
bana iletişim için pm atarsanız sevinirim.

Perfect!

Üye
bunu telefondan yazıyorm bi sorun yok güzel elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt