• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Cep telefonundan dizi izleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibonline

ibonline

Üye
3g olayı olsa belki görüntüde ileştirme olur ama bu kezde 3g destekli tele ihityac olacak

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
öffffff ne zor işmiş be şu dizi izlemek bende vazgeçtim :DD

aykutt89

Üye
yok abiler görüntü kalitesi güzel olucak duydunuzmu bilmiyorum ama turkcell 3G teknolojisine geçiş yapıyo 3G bildiğiniz gibi mükemmel bişey bunun sayesinde multiplayer oyunları dünyanın bi ucundan bi ucundaki beraber oynayabiliyo artı görüntülü konuşma yapılıyo ve bu konuşmadaki görüntü mükemmel dizilerde de heralde bu teknolujiyi kullanırlar ve dolayısıyla görüntü MÜKEMMEL... :artı:

CooL'n'Quiet

Üye
Originally posted by aykutt89@Oct 11 2005, 09:20 PM
yok abiler görüntü kalitesi güzel olucak duydunuzmu bilmiyorum ama turkcell 3G teknolojisine geçiş yapıyo 3G bildiğiniz gibi mükemmel bişey bunun sayesinde multiplayer oyunları dünyanın bi ucundan bi ucundaki beraber oynayabiliyo artı görüntülü konuşma yapılıyo ve bu konuşmadaki görüntü mükemmel dizilerde de heralde bu teknolujiyi kullanırlar ve dolayısıyla görüntü MÜKEMMEL... :artı:
[post=189021]Quoted post[/post]​

sonra cepte para kalmıyo : D

sebofb090

sebofb090

Üye
görüntü ii olmazsa hiç bir işe yaramaz bence

BuRacK

BuRacK

Üye
wap tanmı?izleniyor..

--------------- Ekleme ---------------

bu habere sevindim :D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Güzel Bi Haber:D

elmyra

Üye
2005 durr bakımmm artıkk tamm 3 yıl oluyor 3 yıllık konuyu hortlatan arkadaşlara selammmm :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt