RTÜK'ün Telefonlarını Kilitleyen Dizi Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

Konu Sahibi
RTÜK'ün Telefonlarını Kilitleyen Dizi Hangisi?
**Wesley Sneijder'in minik köpeği

Galatasaray'ın bomba transferi Sneijder, İstanbul'a alışma ve yerleşme aşamasında Boğaz'daki Four Seasons Oteli'nde konaklıyor. Bu herkesin bildiği kısım.

Ben bilmediğiniz bilgiyi vereyim bugün, star futbolcu ile birlikte otelde güzel eşi Yolanthe'nın yanısıra minik köpeği de konaklıyor.

Köpek Chihuahua cinsi ve acayip hareketli. Lobide karşılaştım, hev hev diyerek koşuyordu.

Bu arada, Sneijdergiller çoktan herkesin sevgilisi olmuş bile. Ailecek çok sempatikler.

**Bugün Aysel Gürel'in Doğumgünü

Bugün 7 Şubat 2013. Tam beş sene önce (17 Şubat tarihinde) kaybettiğimiz ünlü söz yazarı Aysel Gürel'in doğumgünü.

Beş sene içinde Türk popunda fazla bir şey değişmedi.

Toplu halde en son vurulduğumuz klasikleşebilen, kalıcı ve hit özelliklerine sahip şarkı, benim fikrimce, hala Aysel'in ölümünden sonra çöp kutusundan bulunduğu gibi bir şehir efsanesine konu olan, 'Sevdanın Son Vuruşu' olmalı.

Aysel Gürel deyince benim aklıma her nedense çiçek - böcek, gerçek aşk ve yalansız, dik duran bir kadın geliyor hep.

Bir de, "Kovaladıkça Kaçan Ateşböceğim misin?"...

Aysel'in ardından yapılabilecek en güzel hareket olan saygı albümünün hazırlıkları sürerken, içimden geçen keşke şu eski şarkılarına da yer verilseydi dileğimi de burada yinelerim.

**RTÜK'ün telefonlarını kilitleyen dizi hangisi?

Geçtiğimiz Cumartesi yayın hayatına başlayan Bizim Okul dizisi ile ilişki durumum: karmaşık.

Güzel desem değil, felaket desem haksız, ortalama dersem eksik kalır yorumlar.

Akasya Durağı toplu halde ve biraz daha iyi hallice olarak okula taşınmış gibi.

Ama doğrusu ben RTÜK'ün telefonlarını kilitleyen izleyiciler kadar rahatsızlık yaşamadım.

Meğerse "Bizim Okul" dizisinin yayınlandığı gün 1689 adet, yani o günkü şikâyetlerin yüzde 94'ü kadar şikayet almış.

Dizinin seyirciyi rahatsız etme nedenleri arasında ilk sırada "kişilik haklarını ihlal ve iftira ile hakaret", ikinci sırada "çocuk ve gençlerin olumsuz etkilenmesi", üçüncü sırada ise "eğitime aykırı, zararlı yayın" yer aldı.

RTÜK bu şikayetlerin hangi kısmına itibar eder bilemiyorum, ama ben bu derece hassasiyet ve her durumdan şikayet çıkarmaya katılmıyorum.

**Bugün Televizyonda Ne İzlesek?

1) Yetenek Sizsiniz kopmuş gidiyor. Bu aralar en eğlenceli bulduğum program, ayıptır söylemesi.

2) Erkeklerin Muhteşem Yüzyıl'ı hangi dizi ? Bildiniz...Kurtlar Vadisi: Pusu..ATV'de.. İntikam Kanal D'de.

3) 23:15'te de Show'da Siyaset Meydanı izleyicileriyle buluşacak...Ali Kırca'nın konuğu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç. Ortadoğu komşularımız ile ilişkiler ve diğer Türkiye gündemini meşgul eden konulara mercek tutulacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...