cep telefonu tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu tavsiyesi?
arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bugün samsung galaxy gio aldım...telefon şuan şarjda deneyemedim inş yarın inceleycm telefonu...adminler konuyu kaldırabilir....

ene_hanzala

Üye
bende 550 kadar dokunmatik olmayan bi cep. tel. arıyorum model çok ama kafam karışık

-Emre

-Emre

Üye
Nokia 5800 veya 5230 almalısın fwsini değiştirince gayet iyi oluyor......

----------Eklendi @ 15:49:46 ---------- Yazıldı @ 15:46:36 ----------

s5620 monte de alabilirsin işini görür..

OğuzcanAbi

Üye
samsung galaxy mini bence :oke:

----------Eklendi @ 15:51:30 ---------- Yazıldı @ 15:50:45 ----------

galaxy fit de olabilir

baranselona

baranselona

Üye
bu fiyata alabileceğin en iyi telefon samsung galaxy gio dur bence bi araştır:oke:

JeTTİX

Üye
samsung galaxy gio derim kardeş andorid işletim sistemi 600 mhz hız 3 .2 mp kamera wlan ve daha fazlası fiyatı teknosada 550 milyon

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus me tavsiye ederim. tasarımı oldukça güzel. android 2.2 froyo işletim sistemini kullanıyor. 3mp kamerası var ve gayet canlı fotoğraflar yakalayabiliyorsun. gps,wifi ve 3g desteği mevcut. fiyatı da belirtmiş olduğundan daha uygun. 400 tl civarında satılıyor. 100 tl cebine kalmış olur :) bence bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone'lardan bir tanesi.

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar kesınlıkle alacagınız telefon samsung galaxy gio. tabı pısman olmak ıstemıyorsanız

----------Eklendi @ 15:05:47 ---------- Yazıldı @ 15:04:06 ----------

samsung galaxy gio derim kardeş andorid işletim sistemi 600 mhz hız 3 .2 mp kamera wlan ve daha fazlası fiyatı teknosada 550 milyon

600 değil 800 mhz işlemcisi var bu arada :oke: skyfire ilede ınternetten vıodeları rahatlıkla ızlıyebılrsınız ben dun aldım.ıyıkı almışım.arkadaşlar felan hayran kaldı

fireman87

fireman87

Üye
LG optimus me ve gio'yu tavsiye ederim hocam, bu devirde android işletim sistemi olan bi telefon almalısın.. Optimus me'de android 2.2 froyo var bi bakmanı öneririm :oke:

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
xperia x8 harika:yuru

technoshark

technoshark

Üye
yani mantık olarak androidli telefon olayına kendini sarkıtman güzel açıkcası... androidli telefon olsunda .. uygulaması bol ücretsiz ;) olan modellere bakk

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
arkadaşlar ben 500 tl'ye kadar dokunmatik cep telefonu arıyorum ama bi sürü model olduğu için karar veremedim bide internette biraz araştırdım herkez symbian öldü gibi yorumlar yazmış bu yüzden androide yönelir gibi oldum uzun yıllardır bi nokia kulanıcısı olduğum için gönlüm nokia'dan yanaydı,ama bu internetteki yorumları okuyunca android aklıma takıldı...önerilerinizi bekliyorum...:hmmm
se xperia x8
android işletim sistemi
gps
3.2 kamera
dokunmatik
500tl teknosada

dream1329

dream1329

Üye
nokia c5-03 bütün ihtiyacını karsılar :pro:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de Galaxy Gio'yu tavsiye ederim.

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 xm 'le samsung galaxy gio arasında kaldım...ben yılardır nokia kulanıyorum..nokiadan başka telefon kulanmadım...bu yüzden gönlüm 5800dan yana ama bu samsung galaxy gio nun android özelliği dokunmatiği fln 5800 dan daha iyi gibi geldi bana...kararsız kaldım arkadaşlar hangisini almalıyım?...:hmmm

baranselona

baranselona

Üye
5800 mı ?? gionun yanından bile geçemez hız-uygulama kalitesi-oyun kalitesi- multitouch kapasitif dokunmatik ekran nerdeyse dokunmadan alılar... 5800 ın tek artısı öndeki kamerasıdır geri kalan her yönden galaxy gio önde:oke:

technoshark

technoshark

Üye
Nokia işletim sistemini değiştirmedi bence sen nokiadan vazgeç hatta dokunmatik konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var.. gel algılıyormuş, belkide arkadaşımın talihsizliği :) elektronik ürünler konusunda :))

Ocean258

Ocean258

Üye
Bencede androidli bi telefon almalısın.. gercekten symbiana gore cok daha ıyı ve bı okadarda hızlı yayılıyor.. 500 Tl cıvarlarında telefon olarakda Lg optmis Me ye bakmanı tavsiye ederim smartphone almak istiyorsan. tasarım,hız, ağırlık ve fiyat olarak tercih edilebilecek bi telefon. ne alacaksan şimdiden gule gule kullan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...