bozkirdangelen
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 ay değil de ikinci el piyasasıyla 6 ay'da bir pek zarar etmeden cihaz değiştirende az değil.Galiba ortalam 2 yıl gibi bir çoğunluk çıkacak..
tabi 1 ay kullanıp satan exsantrik kişileri saymıyorum : ) )
Evet haklısın,1 ay değil de ikinci el piyasasıyla 6 ay'da bir pek zarar etmeden cihaz değiştirende az değil.
Tam tersi telefona pazara kadar değil mezara kadar felsefesiyle davranan ve telefon telefonluktan çıkana kadar kullananda çok
Telefonu beğenmeyip çok zarar etmeden elden çıkarmaya bakanda var tabiki.Evet haklısın,
şu anda elimdeki bir kullanıcının 1 aylık fatura tarihiyle elinden çıkardığı bir telefon.
Ben de bu soruyu cep telefonu satan esnafa sormuştum. Neden 2 bin TL ye aldığı telefonu 1 ay sonra geri versin diye..Telefonu beğenmeyip çok zarar etmeden elden çıkarmaya bakanda var tabiki.
Adam tespitte nokta atışı yapmışBen de bu soruyu cep telefonu satan esnafa sormuştum. Neden 2 bin TL ye aldığı telefonu 1 ay sonra geri versin diye..
O da "Abi piyasada o kadar çok manyak var ki" diye yanıtlamıştı.
Türkiye deki ortalamanın 18 ve üstü olmasına sevindim.Dünya genelinde yapılan araştırmalarda telefon tçdeğiştşrme sıklığı ortalama 22 ay çıkmış. Bu oran Amerşka'da24 ayın üzerinde. Almanya, Fransa ve İngiltere gibi Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde 26 ay. Araştırmaya Türkiye de dahil edilmiş. Türkiye'de telefon değiştirme sıklığı 18 ay çıkmış. Zengin milletiz vesselam.
Kardeşim, istikrarlı duruşunu tebrik ediyorum.eski telefonu 7 yıl kullanmıştım n73 hala duruyor lumia 920 2 yıldır kullanıyorum rahat 2 yıl daha kullanırım diye düşünüyorum bir sorun çıkmadığı sürece, pek telefon değiştiren biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?