Cep Telefonu Için Denize Atladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Için Denize Atladı
İzmir’de ilginç olay.. Cep telefonunu denize düşürdü, arkasından kendi de atladı !

<div align="center"></div>
İzmir&#8217;in Alsancak semtinde düşürdüğü cep telefonunu almak için denize atlayan 28 yaşındaki Sema Ülgeç, çevredekilere korkulu anlar yaşattı. İntihar ettiği zannedilen genç kız, polisler tarafından denizden çıkarıldı.

Alsancak İskelesi önünde, bugün saat 09.00 sıralarında genç bir kızın denize atladığını görenler, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, ismi Sema Ülgeç olduğu belirlenen kızı denizden çıkardı.

Isınması ve elbiselerini kurutması için getirildiği Alsancak İskelesi Güvenlik Kulübesi&#8217;nde yüzünü hırkasıyla kapatarak, elektrik sobasında ısınmaya çalışan Ülgeç, &#8220;Sony marka cep telefonum, sahilde otururken denize düştü. Onu bulacağımı düşünerek denize atladım, ancak bulamadım. Herkes intihar ettiğimi zannetmiş&#39;&#39; dedi.

Ailesinin İstanbul&#39;un Kartal İlçesi&#8217;nde oturduğunu söyleyen Ülgeç, bir hafta önce evden kaçarak İzmir&#8217;e geldiğini, örgü bileklik yaparak para kazandığını söyledi. İçerisinde, elbiseleri ve örgü bileklik yapmak için kullandığı ipler bulunan çantası, Alman Konsolosluğu&#8217;nun duvarının dibinde bulunan Ülgeç, 112 acil servis ekiplerince kontrol edildi, sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Ülgeç, daha sonra serbest bırakıldı.

21 Şubat 2006 - 09:18 40

pasa

pasa

Üye
sanki telefonu bulsa tekrar çalıştırabilecek

Nicolas_Anelka

Üye
ya telefon uğruna canından olacak ne kadar acayip bir durum ne olursa olsun canımdan hiçbirsey önemli değill

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Deniz suyuna düşen elektronik cihazlar kullanılamaz hale gelir.Sebebi deniz suyundaki tuz tüm hücrelere nüfus ettiğinden oksitlenme ve pil devrede ise zaten kısa devre olup chip in bozulmasına sebep olmaktadır.Anında çıkarılıp temizlense ve kurutulsa bile bozulma riski çok yüksektir.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
giden gider canımdan kıymetli yaa

ama teli çıkarsa açmadan diş fırcasıyla tinerle birlikte temizlese çalışabilir

ama giden gider 1 telefon için asla denize atlamam herşeyde bi hayır vardır

tofy

Üye
çok ilginç

ben atlamazdım şahsen
canım daha önemli ve ayrıca denizde temiz değil izmirde

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tek kelimeile özetlersek : Enayi...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende olsam atlardım siz cana geleceğine diyorsunuz ama işte başına gelince insan öyle demiyor..

Telefonum gasp edildiğinde cana geleceğine mala gelsin dedim ama insanın içinde kalıyor o sürekli..

spook

spook

Üye
ya belki tutmaya calıştı ayagı kaydı.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kesinlikle atlamam , sanırım malınız daha kıymetli.

Mala binlerce kez sahip olabilirsiniz ama Cana sadece 1 kez sahip olabilirsiniz.

RockFord Fosgate

Üye
walla bende olsam atlamazdım zaten sıgortalı bısey olursa oderler ))))

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Zihniyeti neymiş ben onu anlamadım yaww telefon denize düşünce çalışmayacak

Bulsa bile çalışmayacaktı

Cana geleceğine mala gelsin daha iyidir

S1FR3K1R1C1

Üye
Enteresan..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Kendini kaybetmiştir o anda

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Feb 21 2006, 06&#58;40 PM) [post=283327]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kesinlikle atlamam , sanırım malınız daha kıymetli.

Mala binlerce kez sahip olabilirsiniz ama Cana sadece 1 kez sahip olabilirsiniz.
[/b][/quote]

Atalarımız ne güzel demiş BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAYDIR..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ne demişlerse desinler hayatta can ve sağlıktan önemli hiç bir şey YOKTUR....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...