najanaja
Üye
Bende diom çözünürlük niye bu kadar düşük :-) o zaman çekim normal.120 km hızla digital Zoom ile çekildi ayrıca tapatalk Upload ya düşürüyor orjinal pcde daha güzel duruyor![]()
Bende diom çözünürlük niye bu kadar düşük :-) o zaman çekim normal.120 km hızla digital Zoom ile çekildi ayrıca tapatalk Upload ya düşürüyor orjinal pcde daha güzel duruyor![]()
Motor çok iyi değil mi yaHDR
Otomatik düzenlenmiş hali

o gün bi eğlence merkezine gitmiştik 20-30 tane motosikletli grup gelmişti o zaman çektiydimBu çok hoşuma gitti eline sağlık
Motor çok iyi değil mi ya![]()
çoğu harley di bide bu var bunu hdr yapmadım 
bunlarda çok güzel adamlar ne motor yapıyo beo gün bi eğlence merkezine gitmiştik 20-30 tane motosikletli grup gelmişti o zaman çektiydimçoğu harley di bide bu var bunu hdr yapmadım
evet merkez güllük tarafı tophane civarıİlk fotoğraf falezlermi acaba özledim şimdiden Antalya'yı![]()
Bu Mustanglere hastayım ya çok güzel beşimdi elimde bitane mustang bitane porsche resmi varda malumunuz cokta hoş cekemedim gorunce oylesine cektigim icin netleyemedim bile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tren çok iyi olmuş ya gayet başarılı benceAntalya merkezden sonbahar görüntüsü
s4 zoom sağolsun![]()

1. , 2. ve 4. resim beni benden aldıbursa ve Eskişehirden bunları unutmuşum

özellikle 1 çok iyi oldu manzara süper1. , 2. ve 4. resim beni benden aldı![]()

renkler güzel ama o beyaz kısım çok bozmuş bence en azından resim anında üst tarafı almadan veya sonradan orayı kırpsaydınız çok güzel resim olurduAntalya kaleiçi evlerinden bi çekimim![]()
Eskişehirde mi oturuyorsun burası sazova bendede var birsürü fotosu şatonunbursa ve Eskişehirden bunları unutmuşum