najanaja
Üye
aslında aklıma geldi de kahvedeydik kahvenin havuzu bu arakadaşlar vardı yanımda boşver dedim normal çektim geçtimİçerden çekseydin![]()

aslında aklıma geldi de kahvedeydik kahvenin havuzu bu arakadaşlar vardı yanımda boşver dedim normal çektim geçtimİçerden çekseydin![]()

Gözlere bakNexus 5.
Hareket etmese daha güzel olabilirdi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel poz vermiş 
İlk resme bittim, HDR ile çok güzel gözüküyorHDR
Otomatik düzenlenmiş hali
aynen çok güzel oldu ama sonradan hdr yaptımİlk resme bittim, HDR ile çok güzel gözüküyor
aslında normal çekim. bunu görünce normal çekim çok soluk kalıyo 
oldumu şimdi bu ya, canım pasta çekti bak. Lütfen tatlı yiyecekler paylaşmıyalımNexus 5.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hocam naptın akşam akşam ya ?Nexus 5.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gelirim valla bak. Senin memleket nereydiGelin arkadaşlar iftar çadırı kurar gibi toplanır pasta yeriz![]()

uzakmış yetişemem ben gelene kadar pastadan eser kalmazAnkarada ikamet ediyorum buyuryalniz pasta bana ait değil yani benim işçiliğim değil
![]()
yine de düşünmen yeter saolasın size afiyet olsun 
manzara güzelde çözünürlük neden düşük. Z1 le çektin dimi bunu? 1350x759 çözünürlük ve baya karıncalı görünüyoSon resim tamamen doğal otomatik olarak çekilmiştir