Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: parafuso, sLeepLe, hsynkckygcı@ ve 2 diğerleri
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
unlarda Kazan Devamı Yine Dayanamadım Bulutlar İllede Çek Dedi :zong:

Dilini keserim seni Ayıp sopa: makina varda bizmi çekmedik :polis: 808 de ne :D root ile bir çekim yapalım istersen :cool
Valla Root Moot Anlamam Haci :haha: 8 Mpde Alırım Anahyarını :bleh:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Çekim için ayar yapıldığı zaman gerçekten iyi çekiyor Xperia Z1 :zzz: Bu şekilde hitap etmezsen sevinirim kardeşim. Hiç hoşlanmam yaşa önem vermem ama herkesin bir prensibi var. Anlayışın için şimdiden teşekkürler :cool

8Mp gelince emektar N8 hala duruyor onunlada çekimler hala güzel ama Z1 özellikle su altı çekimleri harika. :cool Sevgilerle

Su üstü çekim :cool

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov, sLeepLe, 0MG90 ve 4 diğerleri
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çekim için ayar yapıldığı zaman gerçekten iyi çekiyor Xperia Z1 :zzz: Bu şekilde hitap etmezsen sevinirim kardeşim. Hiç hoşlanmam yaşa önem vermem ama herkesin bir prensibi var. Anlayışın için şimdiden teşekkürler :cool

8Mp gelince emektar N8 hala duruyor onunlada çekimler hala güzel ama Z1 özellikle su altı çekimleri harika. :cool Sevgilerle

Su üstü çekim :cool

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne ayariymiş bunlar böyle :D n8 ile kafa kafaya mpleri eşitleyip çekermisin pcde birleştir bakalım hangisi daha iyi çekiyor :D benim 808 e gerek kalmayabilir :D ayrica su üstü benimde varda şimdi pcden şeç teler teler yükle çok uzun iş:P senin bu telefon uzun pozlaada yapiyomu :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ahmet kardeşim 808 telefonun ile mutlu çekimler size. Telefon yarıştırmıyoruz burda... SLR makina mı sandın sen elindeki Pureview cihazı.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, TheDarkStar7 ve Invoke
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
aynen öyle :D hadi ben gittim n8 ile z1 karşilaştirmasi bekliyorum haberin olsun :D hayırlı geceler cümleten arkadaşlar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
z2ye bittim nasıl çekıor hacu oyle :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Invoke, Nextman ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
abi sanada oluyor mu arada 920 halen güzel çekiyor tm da bazen sanki bana çok kötü çekiyor gibi oluyor acaba 1020 de olduğu içinmidir nedir çabuk sıkıldım gibi ilk defa kaç gündür resim çekemiyorum :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bugüne kadarki çekimlerimden pişman olduğum hiç bir foto olmadı kardeşim.

Bunları eklemişiydim hatırlamıyorum ama bir bakın işte. :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cihaz Odaklanamamiş

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İlk Resimde Zoommu Var?
Örnek İstermisiniz :D Bende Atayım :D Trimpod Varmi Yoksa?
Evet yaklaştırdım, normalde o fotoğraf 5. Kattan çekildi açısını da düşününce mesafeyi tahmin et artık. Bu arada hiç bir çekimde tripod kullanmadım. Kullanmam. :)

Üst Alt