DarkredBlue61
Üye
PekiEvet Ahmet kardeşimmecbur

PekiEvet Ahmet kardeşimmecbur

Ne o Ahmet sana zor foto beğendiriyoruz zaten

Ama Napim 808in Olsaydı Anlardın SendeNe o Ahmet sana zor foto beğendiriyoruz zaten![]()
Buda Panoroma Ankara\Kazan 4 Tane 8 Mplik Resimden Oluşmakta Kendisi 
Ama Napim 808in Olsaydı Anlardın Sende![]()
makina varda bizmi çekmedik
808 de ne
root ile bir çekim yapalım istersen 

Valla Root Moot Anlamam HaciDilini keserim seni Ayıpmakina varda bizmi çekmedik
808 de ne
root ile bir çekim yapalım istersen
![]()
8 Mpde Alırım Anahyarını 
Bu şekilde hitap etmezsen sevinirim kardeşim. Hiç hoşlanmam yaşa önem vermem ama herkesin bir prensibi var. Anlayışın için şimdiden teşekkürler 
Sevgilerle
ne ayariymiş bunlar böyleÇekim için ayar yapıldığı zaman gerçekten iyi çekiyor Xperia Z1Bu şekilde hitap etmezsen sevinirim kardeşim. Hiç hoşlanmam yaşa önem vermem ama herkesin bir prensibi var. Anlayışın için şimdiden teşekkürler
8Mp gelince emektar N8 hala duruyor onunlada çekimler hala güzel ama Z1 özellikle su altı çekimleri harika.Sevgilerle
Su üstü çekim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n8 ile kafa kafaya mpleri eşitleyip çekermisin pcde birleştir bakalım hangisi daha iyi çekiyor
benim 808 e gerek kalmayabilir
ayrica su üstü benimde varda şimdi pcden şeç teler teler yükle çok uzun iş:P senin bu telefon uzun pozlaada yapiyomu 
Harikaymış cidden...
İlk HDR denemem, 4 fotoğraftan oluşturuldu.
Ve bir kaç düşük ışık örneği.
Hepsi Lumia 1020 ile çekildi.
abi sanada oluyor mu arada 920 halen güzel çekiyor tm da bazen sanki bana çok kötü çekiyor gibi oluyor acaba 1020 de olduğu içinmidir nedir çabuk sıkıldım gibi ilk defa kaç gündür resim çekemiyorum

İlk Resimde Zoommu Var?
Örnek İstermisinizBugüne kadarki çekimlerimden pişman olduğum hiç bir foto olmadı kardeşim.
Bunları eklemişiydim hatırlamıyorum ama bir bakın işte.![]()
Bende Atayım
Trimpod Varmi Yoksa?odaklanma sorunu yok çekim sonrasında ben bozdum bilerek böyle çekmek istedim farklı bir şekilde, uzaktan bakınca güzel duruyor benceCihaz Odaklanamamiş
Bence Pek Hoş Olmamişodaklanma sorunu yok çekim sonrasında ben bozdum bilerek böyle çekmek istedim farklı bir şekilde, uzaktan bakınca güzel duruyor bence

Evet yaklaştırdım, normalde o fotoğraf 5. Kattan çekildi açısını da düşününce mesafeyi tahmin et artık. Bu arada hiç bir çekimde tripod kullanmadım. Kullanmam.İlk Resimde Zoommu Var?
Örnek İstermisinizBende Atayım
Trimpod Varmi Yoksa?