Türk-X
Üye
Onlar Olmasa Yine Bina ÇıkardıÇünkü Bulunduğum Yer Eskiden Deremiydi Neydiyse Artık Basik İçerde Kaliyorum Daaha Yüksek Bir Yere Çıkmalıyım
![]()
Uzun pozlama yaparak mı yakalıyosun bunları ?
Onlar Olmasa Yine Bina ÇıkardıÇünkü Bulunduğum Yer Eskiden Deremiydi Neydiyse Artık Basik İçerde Kaliyorum Daaha Yüksek Bir Yere Çıkmalıyım
![]()
Başka Yakalama Yolu VarmiUzun pozlama yaparak mı yakalıyosun bunları ?

Başka Yakalama Yolu Varmi![]()

Yakalanırdı Ama Yüksek Bir Yerde OlsaydımHiç bir fikrim yok ama bundan güzel yakalayamazdı heralde![]()
Acaba Akşam 808 i ve Trimpodumu Alip Evden Kaçim Dağin Başina Kampmi Kursam Oradami Yaşasam Artık 
[/DOUBLEPOST]
Bura Tam Olarak Neresi ? Bizim Varda Tarafi Gibi Of Çankara Filan Rize Mi Yoksa?
Angara Kızılay Güvenparkın OralarBir şehir düşünün üzerinde yıldızların olmadığı
i4s

Ah Şu İşik Süzülmeleri Olmasa Varya Başa Belalar YeminleIşıklar içinde harika bir çekim oldu
Yok herkes sevmez ama ben seviyorum onu gibi filtre light effect yapmak için baya uğraşmak gerekiyorAh Şu İşik Süzülmeleri Olmasa Varya Başa Belalar Yeminle

Yok ArtııkYok herkes sevmez ama ben seviyorum onu gibi filtre light effect yapmak için baya uğraşmak gerekiyor![]()

Onun Nesini Seversin
Neyse Sana Bol Süzülmeli Fotolar
Bunlada Kuşlarım 
Enterasan Ne DiyeyimFotoğraf sanatı ayrı kişisel fotoğraflar beğenisi ayrı diyelimışık hüzmesi ortam ve mekan ile alakalı aslında objefktifde canlı ön planda tutularak çekilen ışık hüzmesi olan bir fotoğraf tabiki fazla sevilmez.Bakış açısı
![]()
Bu Şimdiye Kadar Başima Gelmedi Diyebilirim Nandroid Cihaz İlemi ÇektinFotoğraf sanatı ayrı kişisel fotoğraflar beğenisi ayrı diyelimışık hüzmesi ortam ve mekan ile alakalı aslında objefktifde canlı ön planda tutularak çekilen ışık hüzmesi olan bir fotoğraf tabiki fazla sevilmez.Bakış açısı
![]()
Sanırım Sizde Fazla Olmasının Nedeni Normal Cihazlardan Poz Telafisi +0,7 Filan Arttırılmiş Diye Heralde
Başka Resim Varmi Orjinal 
Cihazımda yok ankca pcye aktardıklarımdan eklerim kısa sürede.Bir çekim esnasında özellikle tercihen çekmiştim.Enterasan Ne Diyeyim![]()
Bu Şimdiye Kadar Başima Gelmedi Diyebilirim Nandroid Cihaz İlemi ÇektinSanırım Sizde Fazla Olmasının Nedeni Normal Cihazlardan Poz Telafisi +0,7 Filan Arttırılmiş Diye Heralde
Başka Resim Varmi Orjinal
![]()
Pozlamayi Değiştirirseniz Fark Eder Özellikle Saat 10-11 Arası Yada 2-3 Arasında Çekerseniz Özellikle Ev Yani Pozlama Telafisini +0,7 ye Filan Alip Denersen Daha Güzel ÇıkarCihazımda yok ankca pcye aktardıklarımdan eklerim kısa sürede.Bir çekim esnasında özellikle tercihen çekmiştim.

Tabiki elbette ancak anlık çekimdi zaten bu örnek . DSC-QX100 favorim şimdilikPozlamayi Değiştirirseniz Fark Eder Özellikle Saat 10-11 Arası Yada 2-3 Arasında Çekerseniz Özellikle Ev Yani Pozlama Telafisini +0,7 ye Filan Alip Denersen Daha Güzel Çıkar![]()