Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Ay Çekimi (i4s vs. N8)

i4s

4s'le çekerken uçak geçti :D

N8

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4Sdeki 5 Mp Kamera Sırt N8e Göre Pozlama Telafisi Yazılımla +0,7 Arttırılmiş Diye Bu Kadar Yanılma N8de İsoyu 800 E Bi Alırsın Anlarsın 5S Filan Yanında Lafı Bile Geçmeyeceğini

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Kamera ayarlarından pek anladığım söylenemez. Ben direkt flashı kapatır çekerim [emoji2] püf noktalarına girmedim. O yüzden bugün bana ödev olsun bu araştırayım. Teşekkürler ...

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
4Sdeki 5 Mp Kamera Sırt N8e Göre Pozlama Telafisi Yazılımla +0,7 Arttırılmiş Diye Bu Kadar Yanılma N8de İsoyu 800 E Bi Alırsın Anlarsın 5S Filan Yanında Lafı Bile Geçmeyeceğini
N8 kamerada 4tane iso ayarı var: otomatik düşük orta yüksek diye.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
ISO ortamdaki ışıktan faydalanarak görüntü kalitesini etkileyen bir ayarmış. ISO ayarı ortam ışığıyla ters orantılı olarak ayarlanmalıymış. Ödev tamam! [emoji4]

avast

avast

Üye
nexus 5 te iso ayarı yok :ehe

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ISO ortamdaki ışıktan faydalanarak görüntü kalitesini etkileyen bir ayarmış. ISO ayarı ortam ışığıyla ters orantılı olarak ayarlanmalıymış. Ödev tamam! [emoji4]
Yada H,ç Olmadi N8de Ev Yani Pozlama Telafisini +1.0 da Filan Dene Hiç Olmadi
N8 kamerada 4tane iso ayarı var: otomatik düşük orta yüksek diye.
Camera Proda Yokmu
nexus 5 te iso ayarı yok :ehe
Telefonun Kamera Konusunda İddası Yok Adam O Kadarına Bile Kısıtlama Koymuşsa Demekki Bir Zoru Var Yada Güvenemiyor Kameraya

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Camera pro kullanmıyorum gereksiz yere büyük mb foto çekiyor. Telefonun orijinal kamera modu daha iyi.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
i4s

Aceleyle odaklamayı yanlış yere yapmışım

perperek

perperek

Üye

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Ufaklığın su altı çekimi çok ısrar etti kırmadık :)

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Bessonnitsa

Üst Alt