Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hiç bir fikrim yok ama bundan güzel yakalayamazdı heralde :hmmm
Yakalanırdı Ama Yüksek Bir Yerde Olsaydım :hmmm Acaba Akşam 808 i ve Trimpodumu Alip Evden Kaçim Dağin Başina Kampmi Kursam Oradami Yaşasam Artık :hmmm

boran9999

boran9999

Üye
[/DOUBLEPOST]
Bura Tam Olarak Neresi ? Bizim Varda Tarafi Gibi Of Çankara Filan Rize Mi Yoksa?[/QUOTE]

Giresun gezimde bektaş yaylası ve kümbet yaylasına giderken çekmiştim o fotoğrafları muhteşem bir doğa muhteşem bir hava herkesin görmesi gereken yerler.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
[/DOUBLEPOST]
Bura Tam Olarak Neresi ? Bizim Varda Tarafi Gibi Of Çankara Filan Rize Mi Yoksa?

Giresun gezimde bektaş yaylası ve kümbet yaylasına giderken çekmiştim o fotoğrafları muhteşem bir doğa muhteşem bir hava herkesin görmesi gereken yerler.[/QUOTE]
Hi Uzakmiş Bizim Oralardada Çok Var

treable72

Üye
ne muazzam fotolar yav

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bir şehir düşünün üzerinde yıldızların olmadığı :)

i4s

• Beğen
Tepkiler: Mayk29
ANIL

ANIL

Admin
Konu dışı mesaj yazmayın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Hermaphroditos, Nextman ve OttomaN TigeR
TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye

Galaxy gio 3.2 mp

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Işıklar içinde harika bir çekim oldu

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, Invoke, DarkredBlue61 ve 4 diğerleri
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yok herkes sevmez ama ben seviyorum onu gibi filtre light effect yapmak için baya uğraşmak gerekiyor :)
Yok Artıık :haha::haha: Onun Nesini Seversin :bilmm Neyse Sana Bol Süzülmeli Fotolar :DBunlada Kuşlarım 8-|

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Fotoğraf sanatı ayrı kişisel fotoğraflar beğenisi ayrı diyelim :) ışık hüzmesi ortam ve mekan ile alakalı aslında objefktifde canlı ön planda tutularak çekilen ışık hüzmesi olan bir fotoğraf tabiki fazla sevilmez.Bakış açısı :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Fotoğraf sanatı ayrı kişisel fotoğraflar beğenisi ayrı diyelim :) ışık hüzmesi ortam ve mekan ile alakalı aslında objefktifde canlı ön planda tutularak çekilen ışık hüzmesi olan bir fotoğraf tabiki fazla sevilmez.Bakış açısı :oke:
Enterasan Ne Diyeyim :oha: :hmmm
Bu Şimdiye Kadar Başima Gelmedi Diyebilirim Nandroid Cihaz İlemi Çektin :hmmm Sanırım Sizde Fazla Olmasının Nedeni Normal Cihazlardan Poz Telafisi +0,7 Filan Arttırılmiş Diye Heralde :hmmm Başka Resim Varmi Orjinal :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Enterasan Ne Diyeyim :oha: :hmmm
Bu Şimdiye Kadar Başima Gelmedi Diyebilirim Nandroid Cihaz İlemi Çektin :hmmm Sanırım Sizde Fazla Olmasının Nedeni Normal Cihazlardan Poz Telafisi +0,7 Filan Arttırılmiş Diye Heralde :hmmm Başka Resim Varmi Orjinal :hmmm
Cihazımda yok ankca pcye aktardıklarımdan eklerim kısa sürede.Bir çekim esnasında özellikle tercihen çekmiştim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cihazımda yok ankca pcye aktardıklarımdan eklerim kısa sürede.Bir çekim esnasında özellikle tercihen çekmiştim.
Pozlamayi Değiştirirseniz Fark Eder Özellikle Saat 10-11 Arası Yada 2-3 Arasında Çekerseniz Özellikle Ev Yani Pozlama Telafisini +0,7 ye Filan Alip Denersen Daha Güzel Çıkar :hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Pozlamayi Değiştirirseniz Fark Eder Özellikle Saat 10-11 Arası Yada 2-3 Arasında Çekerseniz Özellikle Ev Yani Pozlama Telafisini +0,7 ye Filan Alip Denersen Daha Güzel Çıkar :hmmm
Tabiki elbette ancak anlık çekimdi zaten bu örnek . DSC-QX100 favorim şimdilik :oke:

Üst Alt