.caner.
Üye
Vaaay güzelŞarköy'den sevgiler
Vaaay güzelŞarköy'den sevgiler
Istanbul'daki Şarkõy mü?Şarköy'den sevgiler
Çanakkale'ye giderken kestirme olsun diye geçmiştik, güzel bir yer.Hayır Tekirdağ Şarköy.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Denizli/Babadag
Deprem tehlikesiyle bosaltilan evler
Telefon: Discovery
Evet simdi farkettim bende gokyuzu bozmus birazSizi tebrik ederim oldukca güzel bir kare sağ üstte gökyüzündeki doku kayıpları olmasa çok daha olacakmış. SelamlarAyrıca tonlar çok hoş olmuş tekrar tebrikler

Sevgili Türe bu hali daha güzel olmuş Ellerize gözlerinize sağlık. Biraz daha alan derinliği kazandırabilseniz 10 nomara oacakmış. Haddim olmayarak sizin fotoğrafta biraz düzenleme yaparak arkadaşlarada örnek olsun diye ekliyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu dizenlemeleri hangi program ile yapiyorsunuz?Sevgili Türe bu hali daha güzel olmuş Ellerize gözlerinize sağlık. Biraz daha alan derinliği kazandırabilseniz 10 nomara oacakmış. Haddim olmayarak sizin fotoğrafta biraz düzenleme yaparak arkadaşlarada örnek olsun diye ekliyorum.
Photoshop CS5Bu dizenlemeleri hangi program ile yapiyorsunuz?
Sevgili Türe bu hali daha güzel olmuş Ellerize gözlerinize sağlık. Biraz daha alan derinliği kazandırabilseniz 10 nomara oacakmış. Haddim olmayarak sizin fotoğrafta biraz düzenleme yaparak arkadaşlarada örnek olsun diye ekliyorum.

Aslında böyle yapmıştım abi ama çok hdr efekti yapmışsın derler diye koymadım onu![]()
Aslında fotoğrafınız oldukca başarılı ama konu olarak kullandığınız obje çok güzel en azından benim çok dikkatimi çekti bu gibi objeleri fotoğraflarken başta simetri ( sağında solunda yukarıda aşağıdaki kalan boşluklar dik kadrajda önemli 2. si alan derinliği yani asıl konuyu ön plana çıkarmakbu ceptelefonlarında oldukca zordur bununda kolayı var arka planı oldukca sade tutmak lazım yada konuyu çok öne alıp manuel fokusta fotoğraflamak lazım o zaman çok daha dikkat çekici olacaktır. Ama gerçek şuki bakış açınız oldukca farklı tebrik ediyorum.
arkadaşlar foto nasıl ekleniyor bulamadım