Makro ayarı derken ? Kamerada öyle bir ayar yok ki ? Özel bir programla mı çektin ?Galaxy note 3 makro ayarı
Benim telefon böyle çekmiyor işteSAMSUNG Galaxy S4 Gökyüzü çekimi

Benim telefon böyle çekmiyor işte![]()
Pixel pixel oluyorNeden çekmiyor ki kardeşim ?

SAMSUNG Galaxy S4 Gökyüzü çekimi
@boran9999 boran abi nasıl beğendin mi ?
Benim telefon böyle çekmiyor işte![]()
Oldukca başarılı söylenecek tek şey seni tebrik ediyorum kardeşim başarılarının devamını dilerim.
Caner kardeşim öncelikle; Aynı cihazı kullanıyorsunuz. Yunus emre kardeşimizin çektiği fotoğraf iyi seninki değil ise Sorun cihazda değilde sizin kullanma şeklinizde olduğunu düşünüyorum bu konuda kendinizi buradaki fotoğraflara bakarak kendinizi geliştirmelisiniz. Bu işi çok iyi bilip herçektiği kare muhteşem olan daha bir kişi tanımıyorum 30-40 kare fotoğraf çekersiniz bunların içinde belki 3-4 kare çok iyidir söylemek istediğimi anlamışsınızdır. Sevgiler
daha çok resim atacağım burayaTeşekkür ederim abi tam 4 kare çektim en iyisi bu oldu abidaha çok resim atacağım buraya
Paylaşımlarını dört gözle bekliyorum kardeşim başarılar.

)Lensde çizikler var ona başlıyorum benOldukca başarılı söylenecek tek şey seni tebrik ediyorum kardeşim başarılarının devamını dilerim.
Caner kardeşim öncelikle; Aynı cihazı kullanıyorsunuz. Yunus emre kardeşimizin çektiği fotoğraf iyi seninki değil ise Sorun cihazda değilde sizin kullanma şeklinizde olduğunu düşünüyorum bu konuda kendinizi buradaki fotoğraflara bakarak kendinizi geliştirmelisiniz. Bu işi çok iyi bilip herçektiği kare muhteşem olan daha bir kişi tanımıyorum 30-40 kare fotoğraf çekersiniz bunların içinde belki 3-4 kare çok iyidir söylemek istediğimi anlamışsınızdır. Sevgiler

Galaxy S4 Zoomumla Ankara'daydım bu hafta... Buyrun bakalım beğenecek misiniz birkaç tane atayım dedim)
Panoramik Anıtkabir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hamamönü/ Augustus Tapınağı-Hacı Bayram Camii
Anıtkabir'deki dev bayrak ve Ankara