Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayır Tekirdağ Şarköy.

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve .caner.
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu karelerde benden Galaxy Note 2 N7100

Anadolu Harikalar Diyarı Kayseri

Mazaka Land'deki hayvanat bahçesi

Discovery

Ay yıldıza dikkat

Su şişesindeki damlalar

Evimin Mutfağının baktığı manzara

Kayseri Meydanı

hepsini kendim ve Note 2 ile çektim en ufak oynama bile yoktur hdr yoktur

Jelly Beanci

• Beğen
Tepkiler: Kerim., boran9999 ve .caner.
derdaket

derdaket

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999
0MG90

0MG90

Üye

Geçen hafta sonundan kalma, garip bir hava vardı :)

efekt XproII

Ayvalık-Cunda Adası gezisinden, Instagram efektli

Mahalleden kalma bir fotoğraf, bizim köyde güzel batıyor hep güneş :)

• Beğen
Tepkiler: .caner., frk uzn ve boran9999
Kerim.

Kerim.

Üye

Denizli/Babadag
Deprem tehlikesiyle bosaltilan evler
Telefon: Discovery

• Beğen
Tepkiler: .caner.
boran9999

boran9999

Üye

Denizli/Babadag
Deprem tehlikesiyle bosaltilan evler
Telefon: Discovery

Sizi tebrik ederim oldukca güzel bir kare sağ üstte gökyüzündeki doku kayıpları olmasa çok daha olacakmış. SelamlarAyrıca tonlar çok hoş olmuş tekrar tebrikler

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Kerim.
Kerim.

Kerim.

Üye
Sizi tebrik ederim oldukca güzel bir kare sağ üstte gökyüzündeki doku kayıpları olmasa çok daha olacakmış. SelamlarAyrıca tonlar çok hoş olmuş tekrar tebrikler
Evet simdi farkettim bende gokyuzu bozmus biraz:)
Sagolun tesekkurler:tebessüm:

Türe

Türe

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, .caner., boran9999 ve 1 kişi daha
frk uzn

frk uzn

Üye
Tel mdeliyle bide efect programinin adini ogrenebilirmiym

Türe

Türe

Üye
Note 3

-Vsco Camera
-Snapseed

• Beğen
Tepkiler: frk uzn
boran9999

boran9999

Üye
Sevgili Türe bu hali daha güzel olmuş Ellerize gözlerinize sağlık. Biraz daha alan derinliği kazandırabilseniz 10 nomara oacakmış. Haddim olmayarak sizin fotoğrafta biraz düzenleme yaparak arkadaşlarada örnek olsun diye ekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kerim., Türe, 4MaGuS ve 3 diğerleri
.caner.

.caner.

Üye
Sevgili Türe bu hali daha güzel olmuş Ellerize gözlerinize sağlık. Biraz daha alan derinliği kazandırabilseniz 10 nomara oacakmış. Haddim olmayarak sizin fotoğrafta biraz düzenleme yaparak arkadaşlarada örnek olsun diye ekliyorum.

Bu dizenlemeleri hangi program ile yapiyorsunuz?

Türe

Türe

Üye

Aslında böyle yapmıştım abi ama çok hdr efekti yapmışsın derler diye koymadım onu :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Aslında böyle yapmıştım abi ama çok hdr efekti yapmışsın derler diye koymadım onu :)

Aslında fotoğrafınız oldukca başarılı ama konu olarak kullandığınız obje çok güzel en azından benim çok dikkatimi çekti bu gibi objeleri fotoğraflarken başta simetri ( sağında solunda yukarıda aşağıdaki kalan boşluklar dik kadrajda önemli 2. si alan derinliği yani asıl konuyu ön plana çıkarmakbu ceptelefonlarında oldukca zordur bununda kolayı var arka planı oldukca sade tutmak lazım yada konuyu çok öne alıp manuel fokusta fotoğraflamak lazım o zaman çok daha dikkat çekici olacaktır. Ama gerçek şuki bakış açınız oldukca farklı tebrik ediyorum.

Türe

Türe

Üye
Aslında fotoğrafınız oldukca başarılı ama konu olarak kullandığınız obje çok güzel en azından benim çok dikkatimi çekti bu gibi objeleri fotoğraflarken başta simetri ( sağında solunda yukarıda aşağıdaki kalan boşluklar dik kadrajda önemli 2. si alan derinliği yani asıl konuyu ön plana çıkarmakbu ceptelefonlarında oldukca zordur bununda kolayı var arka planı oldukca sade tutmak lazım yada konuyu çok öne alıp manuel fokusta fotoğraflamak lazım o zaman çok daha dikkat çekici olacaktır. Ama gerçek şuki bakış açınız oldukca farklı tebrik ediyorum.

Teşekkür ederim fakat bakış açısı derken ne olduğunu anlayamadım ?

Üst Alt