OttomaN TigeR
Üye
Doğrusu gol.Bu da mı gol değilHDR - L1020
hdr için hangi program kullanıyorsunuz güzel çekmiş baya ellerine sağlık bu arada diğer bütün arkadaşlarında resimleride çok güzel ellerinize saglık bende bu gün biraz resim çektim yarın eklerim artık geç olduBu da mı gol değilHDR - L1020
hdr için hangi program kullanıyorsunuz güzel çekmiş baya ellerine sağlık bu arada diğer bütün arkadaşlarında resimleride çok güzel ellerinize saglık bende bu gün biraz resim çektim yarın eklerim artık geç oldu
n8 den efektli fotolarr
Bu da mı gol değilHDR - L1020

Sizce uğraştigima değmismi?
n8 den estanteneler devam
Muhteşem bravo vallan8 koparmaca da yeni fotolar. 2. foto da biraz efekt fazla olabilir. Ama efekt olan bir şeyin üstüne yapılır.Fotoğrafın efektsiz hali de fena değil yani. Beğeninize sunuyorum

Sağol abi, yorum için teşekkürler.Güzel araba güzel bir bakış açısı tebrik ediyorum kardeşim
Sagol abi surekli ornekler inceliyorum ogrenmek istiyorum bu isi cok guzel bi hobi bence fotografcilikEmeğinize sağlık zamanla çok daha başarılıları olacaktır bu tür çalışmalar iyi bir gözlemleme gerektiriyor. Nette bolca mevcut iyi irdelerseniz oldukca göze hoş gelen kareler yakalarsınız. Selamlar
Camii fotoğrafı oldukca iyi Tebrik ediyorum. Fazla abartıya kacmadan efetler uygularsanız daha anlaşılır olacaktır. Selamlar
L920 gece 9 civarında çekilen resimler
Sagol abi surekli ornekler inceliyorum ogrenmek istiyorum bu isi cok guzel bi hobi bence fotografcilik