Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

derdaket

derdaket

Üye
Denemekte fayda var. Teşekkürler :)
Note 2

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, parafuso, By_Casparov ve 2 diğerleri

doqukans2

doqukans2

Üye
Denemekte fayda var. Teşekkürler :)
Note 2
sonra dedimki note 2 bukadar harikamıydı :) alıcam bu fotolar bana yardmcı oldu sağol bende makro hastasıyım lensinin resmini çekermisin bende bulmaya çalışcam camcılarda vardır belki bu arada bu fotolar şahane

• Beğen
Tepkiler: derdaket
derdaket

derdaket

Üye
sonra dedimki note 2 bukadar harikamıydı :) alıcam bu fotolar bana yardmcı oldu sağol bende makro hastasıyım lensinin resmini çekermisin bende bulmaya çalışcam camcılarda vardır belki bu arada bu fotolar şahane

Eyvallah Sağol. Lens şu an yanımda değil. Hafta sonu çeker paylaşırim. Makroda sınırları zorlamak güzel gerçekten:)
Note 2

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mayk29, GökhanERMCLR ve doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
Eyvallah Sağol. Lens şu an yanımda değil. Hafta sonu çeker paylaşırim. Makroda sınırları zorlamak güzel gerçekten:)
evet hastasıyım yapacağım pek fazla bişey yok telefon almaya çalışıyoruz işte note 2 almaya değermi üstüne 2.5 yıl geçmesine rağmen bnim için kamera çok önemli makrodan ziyade kendi kamerasının doğa manzara çekimlerinde sıkıntısı varmı mesela gece çekiminde netleme gecikmesi falan?

derdaket

derdaket

Üye
evet hastasıyım yapacağım pek fazla bişey yok telefon almaya çalışıyoruz işte note 2 almaya değermi üstüne 2.5 yıl geçmesine rağmen bnim için kamera çok önemli makrodan ziyade kendi kamerasının doğa manzara çekimlerinde sıkıntısı varmı mesela gece çekiminde netleme gecikmesi falan?

Söylediğin noktalarda daha iyileri var.
Ben elimde olanı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum sadece :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve boran9999
doqukans2

doqukans2

Üye
Ki gorunuse bakilirsa hakkini veriyosunuz

boran9999

boran9999

Üye

Bulutlar muhteşem ama karelemek için çok acele etmişsiniz keşke güneş battığında en karanlık yerden ışık ölçümü alıp kareleseymişsiniz inanılmaz güzel olacakmış. Selamlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bulutlar muhteşem ama karelemek için çok acele etmişsiniz keşke güneş battığında en karanlık yerden ışık ölçümü alıp kareleseymişsiniz muhteşem olacakmış. Selamlar.
yürürken aniden durup çektim pek özen göstermedim ışık ölçümü derken biraz açarsanız iyi olur teşekkürler bu arada

boran9999

boran9999

Üye
Aydınlık yere foxuslarsanız gölgeler karanlık çıkar gölge yere fokuslarsanız aydınlık yerlerde doku kayıbı olur aydınlık karanlık bir yere fokuslarsanız her 2 yerin ışık ortalamasını alırsınız deneme yanılma yöntemi. Ben nasıl yapıyorum parmakla fokus yerimi belirliyorum en doğru ışığı bulunca çekim yapıyorum sizede bunu tavsiye ederim çok hoş fotoğraflar cıkıyor ortaya. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, 4MaGuS ve By_Casparov
PriZm

PriZm

Üye
Aydınlık yere foxuslarsanız gölgeler karanlık çıkar gölge yere fokuslarsanız aydınlık yerlerde doku kayıbı olur aydınlık karanlık bir yere fokuslarsanız her 2 yerin ışık ortalamasını alırsınız deneme yanılma yöntemi. Ben nasıl yapıyorum parmakla fokus yerimi belirliyorum en doğru ışığı bulunca çekim yapıyorum sizede bunu tavsiye ederim çok hoş fotoğraflar cıkıyor ortaya. Kolay gelsin.
Ben bunun yerine 10 fotoğrafın ortalamasını alan HDR modunu kullanıyorum daha etkili oluyor gibi bence..

THEMANCO

Üye
Evet yine N8

• Beğen
Tepkiler: Nevarres, Mayk29, parafuso ve 5 diğerleri
boran9999

boran9999

Üye
Fotoğraf Photoshop'ta %50 croplandı + 39 Titreşim +25 Doygunluk artırıldı LG G2 ;

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve 4MaGuS
derdaket

derdaket

Üye
Note 2

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR, boran9999, 4MaGuS ve 2 diğerleri
Artles

Artles

Üye
Biraz shop falan bu cikti ortaya evde sikintidan..

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve derdaket

Üst Alt