sonra dedimki note 2 bukadar harikamıydıDenemekte fayda var. Teşekkürler
Note 2
alıcam bu fotolar bana yardmcı oldu sağol bende makro hastasıyım lensinin resmini çekermisin bende bulmaya çalışcam camcılarda vardır belki bu arada bu fotolar şahanesonra dedimki note 2 bukadar harikamıydıalıcam bu fotolar bana yardmcı oldu sağol bende makro hastasıyım lensinin resmini çekermisin bende bulmaya çalışcam camcılarda vardır belki bu arada bu fotolar şahane

evet hastasıyım yapacağım pek fazla bişey yok telefon almaya çalışıyoruz işte note 2 almaya değermi üstüne 2.5 yıl geçmesine rağmen bnim için kamera çok önemli makrodan ziyade kendi kamerasının doğa manzara çekimlerinde sıkıntısı varmı mesela gece çekiminde netleme gecikmesi falan?Eyvallah Sağol. Lens şu an yanımda değil. Hafta sonu çeker paylaşırim. Makroda sınırları zorlamak güzel gerçekten
evet hastasıyım yapacağım pek fazla bişey yok telefon almaya çalışıyoruz işte note 2 almaya değermi üstüne 2.5 yıl geçmesine rağmen bnim için kamera çok önemli makrodan ziyade kendi kamerasının doğa manzara çekimlerinde sıkıntısı varmı mesela gece çekiminde netleme gecikmesi falan?

yürürken aniden durup çektim pek özen göstermedim ışık ölçümü derken biraz açarsanız iyi olur teşekkürler bu aradaBulutlar muhteşem ama karelemek için çok acele etmişsiniz keşke güneş battığında en karanlık yerden ışık ölçümü alıp kareleseymişsiniz muhteşem olacakmış. Selamlar.
Ben bunun yerine 10 fotoğrafın ortalamasını alan HDR modunu kullanıyorum daha etkili oluyor gibi bence..Aydınlık yere foxuslarsanız gölgeler karanlık çıkar gölge yere fokuslarsanız aydınlık yerlerde doku kayıbı olur aydınlık karanlık bir yere fokuslarsanız her 2 yerin ışık ortalamasını alırsınız deneme yanılma yöntemi. Ben nasıl yapıyorum parmakla fokus yerimi belirliyorum en doğru ışığı bulunca çekim yapıyorum sizede bunu tavsiye ederim çok hoş fotoğraflar cıkıyor ortaya. Kolay gelsin.
Evet yine N8
çok iyi ya.Biraz shop falan bu cikti ortaya evde sikintidan..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok güzel.Teşekkür ederim Aviary gerçekten güzel programmış..çok güzel.