Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye

Merhabalar efendim.. Geçen gün elektrikler kedildiğinde çekmiştim paylaşmak istedim..

Merhabalar efendim.. Geçen gün elektrikler kedildiğinde çekmiştim paylaşmak istedim..
S4 Zoom

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov, boran9999 ve sekajmer

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arkadaşlar, elimde 4s, Discovery ve G2 var sizden tüyo almak istiyorum, hangisi ile daha fotoğraf çekebilirim, ve lensi daha geniş olduğu için 4s diyorum, bir de Iso ve Pozlama değerlerini ne yapmalıyım?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
boran9999

boran9999

Üye
Arkadaşlar, elimde 4s, Discovery ve G2 var sizden tüyo almak istiyorum, hangisi ile daha fotoğraf çekebilirim, ve lensi daha geniş olduğu için 4s diyorum, bir de Iso ve Pozlama değerlerini ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba 3 cihazda mevcutsa bunu anlamanın en kolay yolu yakın ışık yakın açı yakın mesafe 100 ISO her bir cihazla 2-3 kare çekerseniz size bizden gelecek önerilerden daha fazla yardımcı olacaktır bu tecrübe.Selamlar
Sevgili gökcen kare sanırım Croplu grinler oldukca fazla ama bu haliylede güzel ellerine sağlık kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet abi instagram :D

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye

S4 Zoom

Yakından olduğu için beyazlar patlamış konuya az uzak olsaydınız çok daha başarılı bir kare olurdu. Tebrikler

• Beğen
Tepkiler: FenerbahceMKA
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o resim zoomlu hali degilmiydi daha önceden paylaşmıştınız gökçen bey öyle hatırlıyorum o yüzden biraz grin fazla olabilir
:evet: instagram da paylaştım, baktım çok orijinal duruyor burayada ekleyim istedim.:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Exif'tende anlaşılacağı üzere Fotoğraf LG G2 ile çelikmiştir Eskitme efekti uygulanmıştır. Yeni camii Eminönü/İstanbul Buyrun;

• Beğen
Tepkiler: parafuso, By_Casparov, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Öncelikle merhaba 3 cihazda mevcutsa bunu anlamanın en kolay yolu yakın ışık yakın açı yakın mesafe 100 ISO her bir cihazla 2-3 kare çekerseniz size bizden gelecek önerilerden daha fazla yardımcı olacaktır bu tecrübe.Selamlar

Sevgili gökcen kare sanırım Croplu grinler oldukca fazla ama bu haliylede güzel ellerine sağlık kardeşim.
Sağolun.

• Beğen
mimaran

mimaran

Üye

• Beğen
derdaket

derdaket

Üye
Note 2

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, sekajmer, 4MaGuS ve 3 diğerleri
derdaket

derdaket

Üye
Sanıyorum Snapseed 1.5 ile düzenleme yapmışsınız Bence renkler çok güzel oturmuş başarılarınızın devamını dilerim Tebrikler
Evet snapseed :)
Temennileriniz için teşekkürler:))Note 2 makro

Note 2 süper makro

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, 4MaGuS, boran9999 ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Trakya'da gün batımı

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve OttomaN TigeR
boran9999

boran9999

Üye
Trakya'da gün batımı

Gün batımları nedense bana çok buruk gelir. Çocukluğumda evimizin balkonunda hemen hemen her akşam oturup ağzımı balkon korkuluğuna dayar öylece güneşin batışını izlerdim belkide ondan! Elinize gönlünüze gözünüze sağlık çok manidar bir kare Tebrik ediyorum sait bey.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
derdaket

derdaket

Üye
Herhangi bir yerden alınmış bir aparat değil
Ince kenarlı mercek kesiti :)Note 2

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, doqukans2, boran9999 ve 5 diğerleri
boran9999

boran9999

Üye
Herhangi bir yerden alınmış bir aparat değil
Ince kenarlı mercek kesiti :)Note 2

Düşünce olarak güzel ama mercek kalitesi oldukca kötü bunun yerine 2-3 optik zoom yapıp en yakına manuel odaklarsanız sonrada bu kareyi croplarsanız inanın bundan daha kaliteli kareler elde etmiş olursunuz. Selamlar

Üst Alt