Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

parafuso

parafuso

Üye
Efektli foto ekleyebilirmiyiz :) öyleyse cidden farkediyo

sekajmer

sekajmer

Üye
Bu da mı gol değil :) HDR - L1020

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, PureFood, boran9999 ve 6 diğerleri
parafuso

parafuso

Üye
n8 den efektli fotolarr

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun, Mayk29, By_Casparov ve 3 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu da mı gol değil :) HDR - L1020
hdr için hangi program kullanıyorsunuz güzel çekmiş baya ellerine sağlık bu arada diğer bütün arkadaşlarında resimleride çok güzel ellerinize saglık bende bu gün biraz resim çektim yarın eklerim artık geç oldu

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve parafuso
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, 4MaGuS, boran9999 ve 1 kişi daha
sekajmer

sekajmer

Üye
hdr için hangi program kullanıyorsunuz güzel çekmiş baya ellerine sağlık bu arada diğer bütün arkadaşlarında resimleride çok güzel ellerinize saglık bende bu gün biraz resim çektim yarın eklerim artık geç oldu

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
doqukans2

doqukans2

Üye

Sizce uğraştigima değmismi?

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, boran9999, parafuso ve 1 kişi daha
parafuso

parafuso

Üye
n8 den estanteneler devam

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, OttomaN TigeR, sekajmer ve 2 diğerleri
boran9999

boran9999

Üye

Sizce uğraştigima değmismi?

Emeğinize sağlık zamanla çok daha başarılıları olacaktır bu tür çalışmalar iyi bir gözlemleme gerektiriyor. Nette bolca mevcut iyi irdelerseniz oldukca göze hoş gelen kareler yakalarsınız. Selamlar
n8 den estanteneler devam

Camii fotoğrafı oldukca iyi Tebrik ediyorum. Fazla abartıya kacmadan efetler uygularsanız daha anlaşılır olacaktır. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, doqukans2 ve parafuso
sekajmer

sekajmer

Üye
Çok başarılı tebrik ediyorum. Kıskandım Bir örnekte ben upload edeyim :)[/quote]

Teşekkür Ederim. Sizin gece fotoğraflarınızı kıskanmıyor değilim, dürüst olmak gerekirse :)

parafuso

parafuso

Üye
n8 koparmaca da yeni fotolar. 2. foto da biraz efekt fazla olabilir. Ama efekt olan bir şeyin üstüne yapılır.Fotoğrafın efektsiz hali de fena değil yani. Beğeninize sunuyorum

• Beğen
Tepkiler: boran9999, OttomaN TigeR ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
n8 koparmaca da yeni fotolar. 2. foto da biraz efekt fazla olabilir. Ama efekt olan bir şeyin üstüne yapılır.Fotoğrafın efektsiz hali de fena değil yani. Beğeninize sunuyorum
Muhteşem bravo valla :alkis

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve parafuso
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 gece 9 civarında çekilen resimler

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, sekajmer, boran9999 ve 2 diğerleri
doqukans2

doqukans2

Üye
Emeğinize sağlık zamanla çok daha başarılıları olacaktır bu tür çalışmalar iyi bir gözlemleme gerektiriyor. Nette bolca mevcut iyi irdelerseniz oldukca göze hoş gelen kareler yakalarsınız. Selamlar

Camii fotoğrafı oldukca iyi Tebrik ediyorum. Fazla abartıya kacmadan efetler uygularsanız daha anlaşılır olacaktır. Selamlar
Sagol abi surekli ornekler inceliyorum ogrenmek istiyorum bu isi cok guzel bi hobi bence fotografcilik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve TeknoÖmer

Üst Alt