Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sevgili Aydın kardeşim ellerine sağlık. Biraz daha sağdan çekilseydi ve sade bir arka fon olsaydı çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Tebrikler
ortalamadan çekmişim evet akşam çekince arkaya koyacak bir şey yoktu sade olsun istedim biraz beğendiğinize sevindim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: boran9999

baby_face_

baby_face_

Üye

Galaxy S4 + zoom kit

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Sevgili baby_face karen oldukca başarılı tebrik ederim Zoom kit! derken sonradan arkaya takılabilen zoomlardanmıdır merak ettim? Bilgilendirirsen sevinirim.

baby_face_

baby_face_

Üye
Sevgili baby_face karen oldukca başarılı tebrik ederim Zoom kit! derken sonradan arkaya takılabilen zoomlardanmıdır merak ettim? Bilgilendirirsen sevinirim.
Evet sonradan arkaya takılan zoomlardan, bu kareyi ya temmuz ya Ağustos ayında çektim. Kit bana ait değildi yaylada komşum vardı yurt dışından gelen bir kaç günlüğüne ödünç alıp kullandım baya başarılı kareler çektim zaman zaman yükleyeceğim. Yalnız normal kitlerden değildi baya profesyonel bir aletti ama markası ne dersen hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Evet sonradan arkaya takılan zoomlardan, bu kareyi ya temmuz ya Ağustos ayında çektim. Kit bana ait değildi yaylada komşum vardı yurt dışından gelen bir kaç günlüğüne ödünç alıp kullandım baya başarılı kareler çektim zaman zaman yükleyeceğim. Yalnız normal kitlerden değildi baya profesyonel bir aletti ama markası ne dersen hatırlamıyorum.

Ebayda oldukca fazla seçenekler var bu lenslerle ilgili temin edilebilir ama test etmedende almamak lazım diye düşünüyorum tamamıyla şans işi :)

Geçtiğimiz pazar gününden bir kaç kare;

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mayk29, doqukans2, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920

pc geçince daha iyi belli oluyor telden bakınca daha güzel gibiydi neyse kalsın artık

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mayk29, doqukans2, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
Türe

Türe

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mayk29, boran9999 ve Nextman
doqukans2

doqukans2

Üye
Xperia U (kaliteye bak berbat ya note2 istiyorumm somuru: )

duvar arkasında üşümüş bi köpek
abi döktürmüşsün bu nedir ya güzelliğe bak

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye

Bence biraz özen gösterirseniz çok daha başarılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Xperia U kamerasına gelince; Ben sıkıntıyı sadece netlemede gördüm oda öndeki duvardan kaynaklanıyor Kadrajınıza biraz özen gösterir ışığı iyi ayarlarsanız hoş kareler elde edersiniz. Tebrik ediyor başarılar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
Türe

Türe

Üye

Estağfurullah :)

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
Bence biraz özen gösterirseniz çok daha başarılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Xperia U kamerasına gelince; Ben sıkıntıyı sadece netlemede gördüm oda öndeki duvardan kaynaklanıyor Kadrajınıza biraz özen gösterir ışığı iyi ayarlarsanız hoş kareler elde edersiniz. Tebrik ediyor başarılar diliyorum.
netlemede sıkıntı şöyle oldu eve gidiyordum acelem vardı okuldan öğle yemeği için çıkmıştım yoksa ISO 100 netleme dokunarak EV +1 günışığı yapsaydım bencede güzel olurdu ama ben direk SCN auto modunda çektim :) ondan oldu böyle

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Süleymaniye camii üzerinden G2 gözünden gün batımı;

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, Türe, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Boran bey bu fotoğrafta gerçekten alkışlanır:alkis.Senin sihirbaz makina ile çekseydin 11/* lensle harika olurdu :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Beğendiğinize sevindim. DSLR ilede fotoğrafladım 11-16 yoktu yanımda 24-105 le yaklaşık 25 kare :) inşallah edirne'de nasip olursa beraber başarılı kareler çekeriz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Beğendiğinize sevindim. DSLR ilede fotoğrafladım 11-16 yoktu yanımda 24-105 le yaklaşık 25 kare :) inşallah edirne'de nasip olursa beraber başarılı kareler çekeriz.
İnşallah :) Ozaman bir ek daha yapalım :) Edirne Selimiye

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: boran9999, Mayk29 ve OttomaN TigeR
boran9999

boran9999

Üye
İnşallah :) Ozaman bir ek daha yapalım :) Edirne Selimiye

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sevgili Nextman Bu fotoğrafa bayıldım. İnanılmaz başarılı karelemmişsin pırıl pırıl tekrar tekrar tebrik ediyorum örnek bir kare. Elleriniz dert görmesin.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Çok bekledim Boran bey malum hem zaman kısıtlı hem gelen geçen.Çünkü tam olarak kafamda canlandırdığım kare buydu beğenilmesine sevindim.Sizin kadar profesyonel değilim ama elimizden geldiğince Teşekkürler :)

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Çok bekledim Boran bey malum hem zaman kısıtlı hem gelen geçen.Çünkü tam olarak kafamda canlandırdığım kare buydu beğenilmesine sevindim.Sizin kadar profesyonel değilim ama elimizden geldiğince Teşekkürler :)

Estağfurullah çok alçak gönüllüsünüz. Zamanlama konusunda sonuna kadar haklısınız bazen uygun bir an için 3-5 saat beklemek gerektiriyor ama sonunda istediğinizi alamadığınız zamanlar çok daha fazla oluyor can sıkıcı ama işte bu tür bir kare yakaladınızmı her şeye değiyor :)

• Beğen

Üst Alt