Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
Konuyu kaynattık ama sonuçta bilgi alış verişi yapıyoruz başka arkadaşlarada yararlı olur kanaatindeyim. Aynen dediğiniz gibi gece portre çekimi için düşünüyorum 50mm f/1.4 ü 24-104 f/4 diafram olduğundan çok fazla ışığa ihtiyacı var. 70D ye gerek yok siz 650D body olarak alın yanına 2. el tamlon 17-50 VC sizde olabilir 500-600 TL ye satılıyor aldınızmı ileri düzeyde inanılmaz bokehli portreler çekebilirsiniz. üstelik sabit f/2.8 harika bir lens tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve 4MaGuS

4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 araçta giderken bir kaç resim pek güzel degil oto ayarda çekildi paylaşmak istiyorum
ilk resim iş yerinde cam önünde duran bir çiçek ortam biraz rüzgarlıydı tam net çıkmadı o yüzden

yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
GALAXY S3

L920 araçta giderken bir kaç resim pek güzel degil oto ayarda çekildi paylaşmak istiyorum
ilk resim iş yerinde cam önünde duran bir çiçek ortam biraz rüzgarlıydı tam net çıkmadı o yüzden

yorumlarınızı bekliyorum

İlk fotoğrafta manuel Fokus yapsaydınız çok daha keskin çıkardı auto olduğundan netlik sorunu oluşmuş. Öbür resimler hareketli ve gece çektiğinizden netleme + gürültülü çıkmış biraz daha özen gösterirseniz mutlaka çok daha iyi kareler çekeceğinize inanıyorum ışığınız bol olsun.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, 4MaGuS ve esmeran3
4MaGuS

4MaGuS

Üye
GALAXY S3

İlk fotoğrafta manuel Fokus yapsaydınız çok daha keskin çıkardı auto olduğundan netlik sorunu oluşmuş. Öbür resimler hareketli ve gece çektiğinizden netleme + gürültülü çıkmış biraz daha özen gösterirseniz mutlaka çok daha iyi kareler çekeceğinize inanıyorum ışığınız bol olsun.
biliyorum güzel resimler değil paylaşım yapmak istedim ilk resim de rüzgarlı oldugu için mauel focus yapmama rahmen iyi çıkmadı hatta 2-3 tane daha var anca en iyisi bu diğer resimlerde araç giderken ve gece olduğu için resimler netleme çalışırken görüntü kayıyor sadece paylaşım yapmış olmak için paylaştım gibi bir şey aslıdna öyle değilde neyse aslında benim amacım sondaki resmi çekmekti ve onu güzel yakaladıgımı düşünüyorum diğerleri öylesine çekilen şeyler pekde özen göstermedim amacım sondaki sizce nasıl olmuş o resim

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
biliyorum güzel resimler değil paylaşım yapmak istedim ilk resim de rüzgarlı oldugu için mauel focus yapmama rahmen iyi çıkmadı hatta 2-3 tane daha var anca en iyisi bu diğer resimlerde araç giderken ve gece olduğu için resimler netleme çalışırken görüntü kayıyor sadece paylaşım yapmış olmak için paylaştım gibi bir şey aslıdna öyle değilde neyse aslında benim amacım sondaki resmi çekmekti ve onu güzel yakaladıgımı düşünüyorum diğerleri öylesine çekilen şeyler pekde özen göstermedim amacım sondaki sizce nasıl olmuş o resim

İşin gerçeği 920 de bir carl zeiss gerçeği var o yüzden kontrakslar üst düzey kompakt makinaları aratmaz ;) kendinizi dahada geliştirebilirsiniz o cihazda

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İşin gerçeği 920 de bir carl zeiss gerçeği var o yüzden kontrakslar üst düzey kompakt makinaları aratmaz ;) kendinizi dahada geliştirebilirsiniz o cihazda
öyle düşünüyorum zaten 2 hafta içinde profesyonel fotografçı ile lumai 920 yi canon 60d ile kıyaslıyacagız bakalım ne sonuçlar doguracak meraklıyım baya resimleride paylaşırım burada

boran9999

boran9999

Üye
öyle düşünüyorum zaten 2 hafta içinde profesyonel fotografçı ile lumai 920 yi canon 60d ile kıyaslıyacagız bakalım ne sonuçlar doguracak meraklıyım baya resimleride paylaşırım burada

Merakla bekliyorum özellikle 60D de 18-55 kitlens varsa zorlarsın kesinlikle ama 200 TL lik 50mm f/1.8 fazlasıyla yeter :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Buda s4 20 TL makro çekim

Buda sadece yıldız kısmı kırptım

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Tebrikler Bunu bende denemiştim :)

Teşekkür ederim boran abi :)
2 3 aydır duruyodu bi atıyım dedim baktım göremedim hiç :) tabi para gıcır gıcır olmadığından böyle çıktı 100 TL de vardı silinmiş :)

camera360 programı

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999
baby_face_

baby_face_

Üye

Galaxy S4

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, OttomaN TigeR ve boran9999
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Merakla bekliyorum özellikle 60D de 18-55 kitlens varsa zorlarsın kesinlikle ama 200 TL lik 50mm f/1.8 fazlasıyla yeter :)
f2,5 bir lens vardı hatırladıgım kadarıyla ancak o kaç mm falan oluyor bilmiyorum

boran9999

boran9999

Üye
f2,5 bir lens vardı hatırladıgım kadarıyla ancak o kaç mm falan oluyor bilmiyorum

Canon EF 50mm f/2.5 compact macro o zaman fena lens sayılmaz

Not: kopyala yapıştır yaparak lensle çekilmiş fotoğrafları görsellerde aratarak görebilirsiniz :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve esmeran3
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Canon EF 50mm f/2.5 compact macro o zaman fena lens sayılmaz
hem gündüz hemde akşam çekim yapacam akşam 1.4 le gündüz artık kaç varda en fazla bende çok heyecanlıyım vaktim olsa gidip yarın deniyecemde maleseft beklemek gerekiyor neyse fazla uzattık arkadaşlar kusura bakmayın

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, 4MaGuS, esmeran3 ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Paylaşımlarımın hepsi cep telefonumdan. :)

Yirmi TL ile benimde var :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Nextman, 4MaGuS, boran9999 ve 1 kişi daha
boran9999

boran9999

Üye
Paylaşımlarımın hepsi cep telefonumdan. :)

Yirmi TL ile benimde var :naughty:

İlk Fotoğratı çok beğendim carl zeiss farkı En önemliside bu kareyi ustalıkla çekip paylaşmak.Çok güzel olmuş ellerine sağlık tebrik ederim. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
esmeran3

esmeran3

Üye

Bi 20 lirada benden :)
Arkadaşlar TR nin içine bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, boran9999 ve 4MaGuS
boran9999

boran9999

Üye
bir kaç önceden kalma fotoğraf paylaşayım istedim alttaki memleketimden bir kare :)

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, Türe ve 4MaGuS

Üst Alt