Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:good:

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve esmeran3

boran9999

boran9999

Üye
Hiç Kar fotoğrafı paylaşılmadı LG G2 gözünden istanbul kar manzaraları;

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, -Börteçine-, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
esmeran3

esmeran3

Üye
Ankarda sürekli yağsa paylaşacaktım abi ama sadece 1 gece yağdı :(

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
fuko08

fuko08

Üye
çerez yerken gördüm elimde de bilyeler vardı aklıma bu geldi :) Xperia neo V

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, boran9999 ve esmeran3
boran9999

boran9999

Üye
Ankarda sürekli yağsa paylaşacaktım abi ama sadece 1 gece yağdı :(

Dün sabah 06:45 de kayseriye gittim havada bol bol fotoğraf çektim ama maalesef telefonla fotoğraf çekmek aklıma gelmedi akşam dönüşte ise 19:30 uçağıyla döndüğümden karanlıktı :) inş. 3-4 gün sonra tekrar gidecem o zaman çeker paylaşırım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Dün sabah 06:45 de kayseriye gittim havada bol bol fotoğraf çektim ama maalesef telefonla fotoğraf çekmek aklıma gelmedi akşam dönüşte ise 19:30 uçağıyla döndüğümden karanlıktı :) inş. 3-4 gün sonra tekrar gidecem o zaman çeker paylaşırım.

paylaş abi bekliyorum paylaşımlarını takip ediyorum :)

boran9999

boran9999

Üye
paylaş abi bekliyorum paylaşımlarını takip ediyorum :)

Yaklaşık 110 GB kendi çektiğim fotoğraflar var boyuttan anlaşılacağı gibi fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bunların içinde 10'larca farklı cihaz var asıl aşkım olan Canon 5D Mark III - 24-70 f/2.8 L / 70-200 f/2.8 L ve 10-22 mi Kazakistan Astanada çaldırdım bu beni bu işten oldukca soğuttu yavaş yavaş kendime geliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Yaklaşık 110 GB kendi çektiğim fotoğraflar var boyuttan anlaşılacağı gibi fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bunların içinde 10'larca farklı cihaz var asıl aşkım olan Canon 5D Mark III - 24-70 f/2.8 L / 70-200 f/2.8 L ve 10-22 mi Kazakistan Astanada çaldırdım bu beni bu işten oldukca soğuttu yavaş yavaş kendime geliyorum :)

anladım abi :) bendede bi s4 var bide nikon d3100 ;) benimde şu an 58 gb ama manzara yok neden dersen sürekli aile fotoğrafları :) doğaya hiç açılamadım :) çok yer gezdim babam sağıolsun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o makineyi nerden aldınız acaba bende çok aradım süper bir fotograf makinesi ya bana bir link verirseniz sevinirim bu arada onunla çekilen bir çok vidyo izlememe rahmen bir kaç resim paylaşırsanızda sevinirim burada olmasada özelden konuşabiliriz bu arada bende 14gb daha önceden n73 vardı doğal olarak boyutlar küçük yeni telefon aldım 4 ay oldu

• Beğen
Tepkiler: boran9999
UpOneTR

UpOneTR

Üye

Mark 3 ü bana ver ben senin yerine devam ederim abim sen kendini yorma ya :D

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
o makineyi nerden aldınız acaba bende çok aradım süper bir fotograf makinesi ya bana bir link verirseniz sevinirim bu arada onunla çekilen bir çok vidyo izlememe rahmen bir kaç resim paylaşırsanızda sevinirim burada olmasada özelden konuşabiliriz bu arada bende 14gb daha önceden n73 vardı doğal olarak boyutlar küçük yeni telefon aldım 4 ay oldu

Makinayı dubaiden almıştım 24-105 le kit olarak 3700$ almıştım sonra 10-22 lensi 2100 TL + 24-70 ve 70-200 ü cezayirden 4300 $ almıştım TR değeri yaklaşık 5d M III yaklaşık 15-18000 TL / 70-200 6500 TL / 24-70 4000 TL / 10-22 2200 TL gibi Fotoğrafları seve seve paylaşırım :)

Suan ise Canon 650D Ve 24-105 kullanıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye

kimse söyle böyle kameram var demesin :) bunu gördükten snra

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
boran9999

boran9999

Üye
bunu alıp uzayı çekmek lazım kalite bozulmadan çeker sanarım

Ama maalesef bundan yaklaşık 5 ay önce Kazakistan Astanada çaldırdım bütün ekipmanı sadece Kit olarak aldığım 24-105 i kullanmıyordum yanımda değildi o kurtuldu bende idarelik olarak 650D aldım bir süre kullanırım ama kolay kolay parayı denkleştiremem ama FF olarak 6D düşünüyorum mark III den oldukca hesaplı yurt dışı fiyatı body olarak 1500$ kadar ;)

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye

Nokia N8-00, Elektrik kesintisinin verdiği can sıkıntısının yansıması :) Renk düzenlemesini telefonda olan bir yazılımla yaptım :)

Nokia N8-00, Elektrik kesintisinin verdiği can sıkıntısının yansıması 2 :DBu da çoooook eskilerden N95 8 Gb'ım ile çekmiş olduğum bir fotoğraf :)

bu da N95 8 Gb'ımla çekmiş olduğum başka bir fotoğraf :)

Nokia N8 ile devammm :koş:

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ama maalesef bundan yaklaşık 5 ay önce Kazakistan Astanada çaldırdım bütün ekipmanı sadece Kit olarak aldığım 24-105 i kullanmıyordum yanımda değildi o kurtuldu bende idarelik olarak 650D aldım bir süre kullanırım ama kolay kolay parayı denkleştiremem ama FF olarak 6D düşünüyorum mark III den oldukca hesaplı yurt dışı fiyatı body olarak 1500$ kadar ;)
geçmiş olsun hayırlısı tekrar alırsın bu gidişle ben o kadar pahalı oldugunu düşünmüyordum hiç ama epey masraflı bir cihaz o cihazı al herşeyi çekersiniz sanarım sorun çıkmadan hiç

Son düzenleme:
boran9999

boran9999

Üye

Nokia N8-00, Elektrik kesintisinin verdiği can sıkıntısının yansıması :) Renk düzenlemesini telefonda olan bir yazılımla yaptım :)

Nokia N8-00, Elektrik kesintisinin verdiği can sıkıntısının yansıması 2 :DBu da çoooook eskilerden N95 8 Gb'ım ile çekmiş olduğum bir fotoğraf :)

bu da N95 8 Gb'ımla çekmiş olduğum başka bir fotoğraf :)

Nokia N8 ile devammm :koş:

Kontrakslar super carl zeiss ayrıcalığı Tebrikler
geçmiş olsun hayırlısı tekrar alırsın bu gidişle sen ben o kadar pahalı oldugunu düşünmüyordum hiç ama epey masraflı bir cihaz o cihazı al herşeyi çekersiniz sanarım sorun çıkmadan hiç

Bodyde fiyatlar son zamanlarda bayağı aşağı geldi ama bu seferde lensler uçtu. Birde fotoğraf çekmek oldukca ileri düzeyde bilgi istiyor herkes maalesef fotoğraf çekemiyor siz Lumia 920 ile oldukca ileri düzeyde fotoğraflar çekiyorken bir başka arkadaş bunun kamerası yaramaz çok puslu çekiyor diyebiliyor. Tamamıyla bilgi ışık +doğru zamanlama işi bu alt yapıyı oluşturmaksa kişiye göre zaman alabilir. Bu aşk işi :) Bildiğiniz gibi Kroplu makinalar cok dar kalıyor mark III benim için artık bir hayal ama 6d Almayı düşünüyorum 24-105 im var birde 50mm f1.4 alırsam tamamdır kısmet bakalım saglıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Yemişen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kontrakslar super carl zeiss ayrıcalığı Tebrikler

Bodyde fiyatlar son zamanlarda bayağı aşağı geldi ama bu seferde lensler uçtu. Birde fotoğraf çekmek oldukca ileri düzeyde bilgi istiyor herkes maalesef fotoğraf çekemiyor siz Lumia 920 ile oldukca ileri düzeyde fotoğraflar çekiyorken bir başka arkadaş bunun kamerası yaramaz çok puslu çekiyor diyebiliyor. Tamamıyla bilgi ışık +doğru zamanlama işi bu alt yapıyı oluşturmaksa kişiye göre zaman alabilir. Bu aşk işi :) Bildiğiniz gibi Kroplu makinalar cok dar kalıyor mark III benim için artık bir hayal ama 6d Almayı düşünüyorum 24-105 im var birde 50mm f1.4 alırsam tamamdır kısmet bakalım saglıcakla kalın.
biraz uzadı ama neyse fotografla ilgili olunca paylaşınca sıkıntı olucağını düşünmüyorum bu arada siz gece çekimi yapmak içinmi alıyorsunuz 50mm lensi gündüz için f2,5 civarı almak daha mantıklı değilmi hatta bu değer dahada arttırılabilir. bu arada niye 6d mesela 70d modelleride var bunuda biraz açarsanız iyi olur diye düşünüyorum benim hoşuma 70d ler gidiyor ilerde alabilirim tabiki o zamanda kadar yeni modeller çıkar orası ayrı bir şey bu arada bir önceki sayfada uçakta bir resim çekmişsiniz genelde uçakta telefon kullanımı yasak bilinir yanlışmı düşünüyorum acaba bu arada lg ile çektiğiniz resimlerde parlaklığı yükseğe alıp çekiyorsunuz sanarım resimler normalden biraz daha parlak giib net ancak yaklaştırıncı doğal olarak bozuluyor

Son düzenleme:

Üst Alt