Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Evet yaklaştırdım, normalde o fotoğraf 5. Kattan çekildi açısını da düşününce mesafeyi tahmin et artık. Bu arada hiç bir çekimde tripod kullanmadım. Kullanmam. :)
Gece İyi Çekmiş O Zaman O.o Poz Süresi Filan Onlari Yazarmısın Bi 2 Resminde O.o

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Gece İyi Çekmiş O Zaman O.o Poz Süresi Filan Onlari Yazarmısın Bi 2 Resminde O.o
ben yazayım abi müsait değil galiba ilk resim açık olan iso 640 poz süresi 0.64sn parlaklık 0, ikinci koyu olanda iso 800 deknlanşör hızı 1/14sn parlaklık 0 bunları resmi indiirm özellikler ayrıntılar kısmında görebilirsin bazı resimlerde olmaz saf resim olmadığı için resimde oynama falan yapınca bu bilgiler siliniyor bilginiz yoksa söyliyeyim dedim

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Nextman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ben yazayım abi müsait değil galiba ilk resim açık olan iso 640 poz süresi 0.64sn parlaklık 0, ikinci koyu olanda iso 800 deknlanşör hızı 1/14sn parlaklık 0 bunları resmi indiirm özellikler ayrıntılar kısmında görebilirsin bazı resimlerde olmaz saf resim olmadığı için resimde oynama falan yapınca bu bilgiler siliniyor bilginiz yoksa söyliyeyim dedim
1\14 Enterasanmiş İyi Pozlamiş O Zaman

Gazİnternet06

Gazİnternet06

Üye

:)

najanaja

najanaja

Üye

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, sLeepLe ve hsynkckygcı@
Gazİnternet06

Gazİnternet06

Üye

Normal kamera ile gündüz :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
merhaba yeni üye oldunuz galiba kişisel bilgiler kısmında telefon kısmına numara değilde telefon marka ve modelini yazın :)
Evet Dikkkatımı Çekti Benimde Ama Arkadaş Çiğir Açtı En Mantıklısını Yaptı :kop::kop::kop::kop:

Gazİnternet06

Gazİnternet06

Üye
Fail :)
Pardon :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Taze Taze İso50 Sonsuzfocus

• Beğen
Tepkiler: Enes, By_Casparov, tdd46 ve 1 kişi daha
Emrah_-06