Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

abi bana neden böyle manzaralar denk gelmiyor ya

Basit gibi görünen ortamlardan çok kaliteli kareler cıkabiliyor bazen gözlemlemek lazım bir fotoğraf var komppakt makina ile çekme arkadaşlar alınmasa paylaşmak isterim

Tepkiler: esmeran3

esmeran3

Üye
Basit gibi görünen ortamlardan çok kaliteli kareler cıkabiliyor bazen gözlemlemek lazım bir fotoğraf var komppakt makina ile çekme arkadaşlar alınmasa paylaşmak isterim

Abi kötü haberim var babam NİKONumu satmış bugün ya
Herneyse abi burda telefonya belki uygun olmaz ama bitane paylaşabilirsin

hayırlısı

Tepkiler: Mayk29 ve esmeran3

esmeran3

Üye
Alacam abi bu sefer 1600 liralık bişey alıcam ne alıyım önerin var mı ?

4MaGuS

Üye
500tl daha ekliyebilirsen canon 650d ler var veya 600d ler iyi bence diğer markadalar hakkında pek bilgim yok

Tepkiler: boran9999

600D ile 650D arasında işlemci farkı + dokunmatik ekran daha bir çok özellik farkı var 600D de olabilir daha ekonomik yanlız body olarak almanı tavsiye eder yanına 2. el 17-50 f/2.8 tamron lens aldınmı sana yeterli gelecektir lens ileri düzeyde iyi bu ikisini o bütceyle alabileceğinizi sanıyorum. Hata yapıp kit lenslerle almayın 18-55 / 55-200 gibi

4MaGuS

Üye
bu arada hazır aklıma gelmişken size bir soru sorayım bu gece full karanlıkta çekimlerde flash kapalı iken vidyo çekimlerinde sorun olmuyor meseal bir sokak lambasının yanına gidince arada ekranda ışık yüzünden ekran bir değişik oluyor bozuk tvlerde olurya hani görüntü yukarı aşagı gibi ancak aynı ortamda fotografta o kadar sorun olmuyor ilk olarak bu sorun sadece sokak lambalarında oluyor galiba bunun nedeni nedir acaba anlık olarak yanıp sönmesini adlıgıladıgı için dogal olarakta onu görüntü kısmınamı aktarıyor diğer ortamda da tam demedim ancak bir çok kez vidyo çektiim sorun olmuyordu tekrar deniyecegim bir ara vidyo yine nesede fotografta niye yapabilir bu arada flash açınca sorun çözülüyor

messevim

Üye

Tepkiler: boran9999 ve esmeran3

Nextman

Emekli Yönetici
Edirne'den sevgilerimle. Selimiye Camii

Tepkiler: boran9999, keske22, Mayk29 ve 1 kişi daha
Trabzon . Ataturk köşkü önü

Tepkiler: baby_face_, boran9999, Nextman ve 1 kişi daha

Tepkiler: serecans, 4MaGuS, Nextman ve 1 kişi daha
Güzel bir gündü bol bol fotoğraf çektim LG G2

Aynı gül başka gözden