CEP TELEFONU EKRANINI ViDEOYA KAYDEDEN PROGRAM

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
iyi olurdu neyse kardesimin telefonuna kaldim yine

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Valla helal Olsun Her Türlü Saçma porgram varda bu yokmu yani.. !! :(

serkanoloji

serkanoloji

Üye
hala yardım eden olmadımı sana yav

Symbianist

Symbianist

Üye
Ben araştırdım da bulamadım. Bir zamanlar biri yaptığını söylüyordu ama o biri nerde simdi kim bilir

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiyormu allah için birisi yardim etsin :(

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Vardir belki :S

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
hadi yaaa :(

BrainFree

BrainFree

Üye

Biz Türkler 'yok' tan anlamıyoruz ve 'Güzel arkadşım ben de çok istedim ama olmadı sana tavsiyem kardeşinin telefonunu camlı sehpahaya koy camın altına da kendi telefonunu tut sonra çek kardeşim e250 ile trident imi çekerdim ben öyle :kro2:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Biz Türkler 'yok' tan anlamıyoruz ve 'Güzel arkadşım ben de çok istedim ama olmadı sana tavsiyem kardeşinin telefonunu camlı sehpahaya koy camın altına da kendi telefonunu tut sonra çek kardeşim e250 ile trident imi çekerdim ben öyle :kro2:

Güzel Yöntemde Camli sehpaya Koyunca Telefonla Nasil Oynuyacaksin 2 ciside Bizim evde camli sehpa yok :)

inanu

inanu

Üye
unsigned bir uygulama var yani önce telefonu hacklemek lazım exeyi bilgisayara telefon için olanı telefona kuruyoruz, telefondaki uygulamayı açıp register koduna kafadan bir şey yazıyoruz zaten kırmışlar programı kabul edecek sonra usb yada bluetooth ile bağlantı noktası seçiyoruz telefon ekranı karşımızda kayıt var kamera işareti şeklinde yanda küçük bir pencere çıkıyor kırmızı butona tıklıyoruz nereye kaydedeceğini gösteriyoruz yeşil butona basınca kayıt işlemi bitiyor buradan

http://www.maxicep.com/pc-symbian-v...3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-393679.html

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Bende pc yok pc olsa kaydedecegim sey pc dede var ama cebe göre lazim yinede emegine saglik inanu :)

inanu

inanu

Üye
piyasada olan programlar sadece resim olarak kaydediyor telefon üzerinden videoya kayıt eden bir program duymadım :oke:

Symbianist

Symbianist

Üye
Pc ile yapılıyor maalesef. Başka yöntem yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: inanu
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Snapme var ama oda programda video gibi gösteriyo 100 tane resim üst üste çekiyomus aslinda bari o resimleri birlestiricek bir program olsa slayt gibi slaytin en hizlisini yapsak?

Takipçi Satın Al

Üst Alt