Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CEP TELEFONU EKRANINI ViDEOYA KAYDEDEN PROGRAM
Sponsorlu Bağlantılar
T i B i A M E
Üye
Konu Sahibi
CEP TELEFONU EKRANINI ViDEOYA KAYDEDEN PROGRAM
Böyle Bir Program varmidir Varsa Yardimci olurmusunuz Çok lazim
serkanoloji
Üye
ekran görüntüsü yani fotoğrafını çekebilen bir program olduğunu biliyorum ama video ya çeken pro varmı bilmiyorum.bekle bakalım biri yardımcı olur.
Yaw Kardes snap me Programini Indirdim vido Kayit Yapiyo ama sadece programdam izleye biliyorsun yani video olusturmuyor ben cektiklerimi yayinliyacam nasil olacak o bilen varsa
Yaw Kardes snap me Programini Indirdim vido Kayit Yapiyo ama sadece programdam izleye biliyorsun yani video olusturmuyor ben cektiklerimi yayinliyacam nasil olacak o bilen varsa
hayır canım o 'e' veya 'c' de snap me diye klasör oluşturuyor e-xplore ile görebilirsin yanılmıyorsam 'resourse' klasöründeydi daha sonra videoyu kesip videolar klasörüne atarsın
T i B i A M E
Üye
Konu Sahibi
Kardes x-plore ile girdim evet snapme dosyasi var ama 150 tane resim cekmis video degil 150 tane resim cekip hepsini birlestirerek gösteriyo sadece programdan video olarak izleyebiliyorum ? Napacam yaw Senin dedigin klasör yok sadece Snapme var actiginda 150 tane foto cikiyor
serkanoloji
Üye
o zaman eline dijital bir kamera alacaksın öyle yapacaksın.