cep telefonu aracılığı ile internete girme

Sponsorlu Bağlantılar

dufy276

dufy276

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu aracılığı ile internete girme
nokia pc suiteyi yükleyerek internete bağlanabiliriz.bu programı yükledikten sonra telefonu pc ye bağlarız.sonra internete bağlan seçeneğinden ayarlara girip hangi hatsa avea turkey turkcell turkey telsim turkey seçip bağlanıoruz bu kadar yalnız sadece nokialarda ve inteneti destekleyen telefonlarda

• Beğen
Tepkiler: omer1230

burrrak

burrrak

Üye
teşekkürler dost:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık arkadasım

cool_eagle

Üye
gereksiz bi konu... boşuna açılmış bence... :bann::bann::bann::bann::bann:

felekmest

felekmest

Üye
Girmesine girilir fakat kontörlere veya faturaya son sürat yansıyacaktır.Denenmesi pek makbul değil,kanaatimce .

teoalp

teoalp

Üye
:bann::bann::bann::bann::bann::bann:artık bu yöntem kaldımı yaa :ehe 5 yıl önce yapıyorduk...:naughty:

mimi18

Üye
v
hıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

futbol123

futbol123

Üye
emegıne saygı saol

BuRocuK

Üye
Peki en basit ve ucuz olarak hangi telefon bunu destekler? Maksimum 200 250TL lik bir çözüm arıyorum da.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler ama fatura baya kabarık olur

BuRocuK

Üye
ben 4gb lık bir pakete abone oldum zaten buna para ödeyeceğim şimdi soru şu en basit olarak hangi telefonu kullanarak bilgisayarımı internete bağlayabilirim.

maraz37

Üye
bluetooth la daha kolay bluetooth çıhazını bilgisayara takın ve bluetooth açın telefonun ve bilgisayardan bluetooth programını aç sonra bluetooth diul-up tıkla ve numara yeri çıkar oraya *99***3# sonra baglana bas ve internettesin turkselde 100 mb internet 7.5 ytl

omer1230

omer1230

Üye
fatura ile alakası yok bence pc nin internetini kullanıyoruz sonuçta pc de kota harcar ama

mehmet esmer

Üye
slm bende samsung c5510 tel var ve onun aracılığı ile pc de nete girmek istiyorum nasıl olabilir anlatırmısın

sefa.d46

sefa.d46

Üye
Brader ayrıntılı anlat ben giremedim

resulemre89

resulemre89

Üye
Ben denedim siz denemeyin, eğer internet paketiniz yoksa. ben vodafone kullanıyorum internet paketin var yavaş da olsa sınırsız kullanıyorum. Bu yöntemi kullanarak bilgisayarda sınırsız internet keyfi yaşıyorum (h) bu arada vodafone biraz yavaş ama sınırsız aylıkcepnet 7.99 lira haberiniz ola

hacker56

Üye
şimdi benim telefonumun markası nokia değil trident ama facebook opera msn ebuddy kendılığınden yuklu aldığımda yuklu idi yani net bağlantısı var bluetooth fln var nokia pc suite ile bağlanabilirmiyim :s:megafon:

erbay89

Üye
benım internet sınırsız girsem telden kontör falan girerimi bide link veririsenız sevinirim:))

panzehir2

panzehir2

Üye
kontoru çok yıyıor ama bunu wireles desteklı bır telefonda yapsak olmazmı wifi ile modeme bağlansak ondan da masaustune bağlansak

shimarik06

shimarik06

Üye
saolasın insallah olur

Üst Alt