cep telefonu alıcam ama küçük bi yardıma ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chronikmc

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu alıcam ama küçük bi yardıma ihtiyacım var
arkadaşlar konuyu nere açacağımı bilmediğim için buraya açtım öncelikle onuniçin özür dilerim küçük bi sorum olacak ben 2. el yeni bi telefon alıcam ve bu telefon 150 ile 250 tl arası olsun müzik dinlerken mesaj yazabilmek ve yavaş hareket etmemesini istiyorum samsung i900 cep telefonunu baktım çok hoşuma gitti ve çok seri ama dokunmatik olduğu için içim pek rahat değil acaba mesaj yazmaktan bozulur mu xD veya uygun fiyata nokia x3 xpressmusic bulabilirmiyim onlar nasıl

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
bence dokunmatikler çok rahat mesaj yazmak olsun kasmama olayı olsun çok iyi bence :) tavsiye ederim dokunmatik al ama 2. eller biraz arızalı olduğu için bilmiyorum :(

emr-erock

emr-erock

Üye
sıfır nokia 5230'da 250 milyon ne samsungu'ndan bahsediyorsun :D

chronikmc

Üye
    Konu Sahibi
sıfırına iyi güzel diyosunda böyle parmakları kocaman olanlarıda düşün xD

ee b3rk4y97 madem iyidir diosun bi araştırıyim falan çünkü ççok hoşuma gitti :) şimdi başka alırım aklım kalırr :D

SilentOne

SilentOne

Üye
x3 al ama güncelleme

OğuzcanAbi

Üye
sana önerim ikinci el bi n73
süüper
işini görür bi cihaz:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
i900'dan bahsetmişin de senin istediğin fiyata ikinci el i900 bulunmaz bulunursa da o telefondan hayır bekleme. arkadaşların dediği gibi n73 al veya bulabilirsen 5320 al pek piyasası yok ama güzel

OğuzcanAbi

Üye
bence b73 o i900den iyidir

YsF_90

YsF_90

Üye
bence b73 o i900den iyidir

kamera önemsiz ise evet b7300 i900den daha makul ve güzel. neden derseniz, b7300 orijinal işletim sistemi windows mobile 6.1 ama 6.5 e yükseltilebiliyor. i900 yükseltilemiyor. ayrıca bide işlemci hızı farkı var. b7300 800 Mhz iken i900, 624 Mhz. buda hızda baya fark eder

OğuzcanAbi

Üye
kamera önemsiz ise evet b7300 i900den daha makul ve güzel. neden derseniz, b7300 orijinal işletim sistemi windows mobile 6.1 ama 6.5 e yükseltilebiliyor. i900 yükseltilemiyor. ayrıca bide işlemci hızız farkı var. b7300 800 Mhz iken i900, 624 Mhz. buda hızda baya fark eder

:yavrum:
çok güzel açmışsın teşekkürlerr

Utku

Utku

Üye
n73...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
n73 tam sana göre n80 de olabilir

chronikmc

Üye
    Konu Sahibi
hımm o zamna n73 ve n80 nin ikinci elleri arasında fiyat farkı ne kadardır. ve arkadaşlar mesaj yazma rahatlığı bakımındann hangisini önerirsiniz

n73 ve n80 artık son kararımı sayenizde vericem hangisini aliyim :)

JayJayyy

Üye
n73te tuşlar çok küçük ve sık.5230 tam sana göre.tuşla filan uğraşmazsın.

YsF_90

YsF_90

Üye
5800 kullanıyorum mesaj yazma konusunda 5230 ile aynı. çok hızlı yazarsın emin ol dokunmatiğe karşı önyargılı olma. kullanınca göreceksin sen farkı

yamato

yamato

Üye
arkadaşlar konuyu nere açacağımı bilmediğim için buraya açtım öncelikle onuniçin özür dilerim küçük bi sorum olacak ben 2. el yeni bi telefon alıcam ve bu telefon 150 ile 250 tl arası olsun müzik dinlerken mesaj yazabilmek ve yavaş hareket etmemesini istiyorum samsung i900 cep telefonunu baktım çok hoşuma gitti ve çok seri ama dokunmatik olduğu için içim pek rahat değil acaba mesaj yazmaktan bozulur mu xD veya uygun fiyata nokia x3 xpressmusic bulabilirmiyim onlar nasıl
lg km 900 arena tavsiye ederim 300 tl blursun dokunmatik t9 desteği 8 gb dahili hafızası masaütü widgetlerii 5mp kamera eksik yönleri şarzı 1 gün gider standart işetim sitemine sahip. dokunmatik algılaması ıphone dan farksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...