Cep Telefonlarınızda internet, msn vb. erişimi için kullanacağınız bağlantı ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

gokser01

gokser01

Üye
Arkadaşlar bende Nokia 7250i var mini opera yı indirdim ama avea hattımla bi türlü bağlanamıyorum.Avea gprs ayarlarıyla bağlanılmıyo 7250i için avea intenet ayarı nasıl yaparım? Ayrıca inteernet erişim noktasına internet yazınca olmuyo.:(

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
emeğine sağlık kardeş

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
bilgiler için teşekkürler

ardak95

Üye
Çok sağol...

Dadas1

Üye
Saol paylaşım için.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben vodafone kontörlü hat kullanıcısıyım ayarlar aynı olmasına rağmen bir türlü bağlanmıyor sürekli paket veriye abone olun diyor
vodafone un sitesinden hacim bazlıya açtırdım ama ne fayda olmuyor bi türlü
yardımcı olabilecek var mı??

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
VODAFONE' da

Paket veri abone olun uyarısı, hattınızın gprs e kapalı olmasından kaynaklanıyor.

Operatörünüzü arayıp açtırmalısınız..

degerli43

degerli43

Üye
bende vodafone hat var ayarlar da var bağlanırken önce paket veriye abone olun diyor ne yapabilirim

rappersemih

Üye
tsk kardeş yaw benm windows live messenger yüklü 6630 a ama girmiyor roaming bilgileri felan diyor bağlantı ayarları bozuk nasıl bir ayar gerekir acaba yardımcı olabilirmisiniz :(

ronaldinho_2751

ronaldinho_2751

Üye
Ya benim telefon smsng d900i apn ye internet yazdım msn ye girerken bazen giriyor bazen girmiyor mesela cepteki.net te bazen giriyor bazen bağlantı hatası diyor avea müşteri hizmetlerini aradım ayarları aldığım halde bazen bağlanmıyor:bilmem::bilmem:

asimen72

Üye
avea 31 marta kadar msn bedava diyordu.benim 24 saatte kontürüm bitti.nasıl ücretsiz anlamadım.ayarları aveadan aldım.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Teşekkürler

mrat52

mrat52

Üye
cok saolun yhaa tesekkur

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
eywallah kards:D:D

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
bilig için sağol

C01aY

C01aY

Üye
Vodafone ayarları hala olmayanlar hesap ismine Telsim Gprs yazsın

sametugba

sametugba

Üye
bide bunun telefonla olanı varmış yahu en süeride o :)

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Avea 'nın bağlantı erişim noktasına ne yazılacağını bilmiyordum okuduğum iyi oldu...
Bu yazıyı okuduktan sonra Wap ayarlarını düzgün bir şekilde ayarlayak internete girmeyi başardım...

Teşekkürler Negative...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
saol bilgi için

recco5

Üye
sağol

Üst Alt