Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep Telefonlarınızda internet, msn vb. erişimi için kullanacağınız bağlantı ayarı
Sponsorlu Bağlantılar
gokser01
Üye
Arkadaşlar bende Nokia 7250i var mini opera yı indirdim ama avea hattımla bi türlü bağlanamıyorum.Avea gprs ayarlarıyla bağlanılmıyo 7250i için avea intenet ayarı nasıl yaparım? Ayrıca inteernet erişim noktasına internet yazınca olmuyo.
AkreP_KraL_19_1
Üye
emeğine sağlık kardeş
Tec/-/no
Üye
bilgiler için teşekkürler
ardak95
Üye
Çok sağol...
Dadas1
Üye
Saol paylaşım için.
Anıl Umut
Emekli Yönetici
ben vodafone kontörlü hat kullanıcısıyım ayarlar aynı olmasına rağmen bir türlü bağlanmıyor sürekli paket veriye abone olun diyor
vodafone un sitesinden hacim bazlıya açtırdım ama ne fayda olmuyor bi türlü
yardımcı olabilecek var mı??
Ozan
Admin
Konu Sahibi
VODAFONE' da
Paket veri abone olun uyarısı, hattınızın gprs e kapalı olmasından kaynaklanıyor.
Operatörünüzü arayıp açtırmalısınız..
degerli43
Üye
bende vodafone hat var ayarlar da var bağlanırken önce paket veriye abone olun diyor ne yapabilirim
rappersemih
Üye
tsk kardeş yaw benm windows live messenger yüklü 6630 a ama girmiyor roaming bilgileri felan diyor bağlantı ayarları bozuk nasıl bir ayar gerekir acaba yardımcı olabilirmisiniz
ronaldinho_2751
Üye
Ya benim telefon smsng d900i apn ye internet yazdım msn ye girerken bazen giriyor bazen girmiyor mesela cepteki.net te bazen giriyor bazen bağlantı hatası diyor avea müşteri hizmetlerini aradım ayarları aldığım halde bazen bağlanmıyor
asimen72
Üye
avea 31 marta kadar msn bedava diyordu.benim 24 saatte kontürüm bitti.nasıl ücretsiz anlamadım.ayarları aveadan aldım.
Cs***MaN
Üye
Teşekkürler
mrat52
Üye
cok saolun yhaa tesekkur
sercan arıkan
Üye
eywallah kards
SeRHaT44
Üye
bilig için sağol
C01aY
Üye
Vodafone ayarları hala olmayanlar hesap ismine Telsim Gprs yazsın
sametugba
Üye
bide bunun telefonla olanı varmış yahu en süeride o
Mr.Trojan
Üye
Avea 'nın bağlantı erişim noktasına ne yazılacağını bilmiyordum okuduğum iyi oldu...
Bu yazıyı okuduktan sonra Wap ayarlarını düzgün bir şekilde ayarlayak internete girmeyi başardım...