Kardiş vallaha :p anaaaaaaaaaam :halay3:
Cihanî Sultan Üye ynsemrekose' Alıntı: anaaaaaaaaaam Genişletmek için tıkla ... Tabi ben makro port yaptığım için.
abandonware Üye yeterince psikopatça bir oyun gibi duruyor. oldukça saçma. em iyi adroid oyunu max payne idi. - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: anaaaaaaaaaam Genişletmek için tıkla ... hoba
yeterince psikopatça bir oyun gibi duruyor. oldukça saçma. em iyi adroid oyunu max payne idi. - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: anaaaaaaaaaam Genişletmek için tıkla ... hoba
FirstPioneer Üye MrCommanDTr' Alıntı: ben de Meego ya portlıyım hemen hünkarım o zaman Genişletmek için tıkla ... Hangi dil hocam
MrCommanDTr' Alıntı: ben de Meego ya portlıyım hemen hünkarım o zaman Genişletmek için tıkla ... Hangi dil hocam
larten123 Üye tempestshine' Alıntı: Bizi düşündüğün için sağol Gameloft Genişletmek için tıkla ... +1
fnldstntn Üye Hata var daha once unreal motoru iphoneye ozel cikan infiniti blade 2 de kullanildi yani bu ilk degil...
Hata var daha once unreal motoru iphoneye ozel cikan infiniti blade 2 de kullanildi yani bu ilk degil...
MasteLaa Üye MrCommanDTr' Alıntı: ben de Meego ya portlıyım hemen hünkarım o zaman Genişletmek için tıkla ... Vaov
MrCommanDTr' Alıntı: ben de Meego ya portlıyım hemen hünkarım o zaman Genişletmek için tıkla ... Vaov
MasteLaa Üye MrCommanDTr' Alıntı: oyun daha çıkmadan ben portladım oynuyorum o kadar da güzel değilmiş Genişletmek için tıkla ... Portlamaya ve uğraşmaya gerek yok diyorsun yani
MrCommanDTr' Alıntı: oyun daha çıkmadan ben portladım oynuyorum o kadar da güzel değilmiş Genişletmek için tıkla ... Portlamaya ve uğraşmaya gerek yok diyorsun yani
avcitalip Üye kullanıcıadları' Alıntı: Bir çıksın gameplay'ini görelim ondan sonra konuşalım.Trailer videolarının çoğu zaman oyunla alakası bile olmuyor.... Genişletmek için tıkla ... aynen
kullanıcıadları' Alıntı: Bir çıksın gameplay'ini görelim ondan sonra konuşalım.Trailer videolarının çoğu zaman oyunla alakası bile olmuyor.... Genişletmek için tıkla ... aynen