hasankaratas
Üye
Cep Telefonları Aksesuar Satışı ( Elektronik Parçalarına Kadar ) En Uygun Fiyat
Merhaba Arkadaşlar...
Öncelikle Maxicep'in Bu Konu için Aracı Olmasına Teşekkür Ediyorum.
Hemen Konuya Girmek istiyorum. işyerim Güvenlik Kamerası Ve Konf. Mak. Yedek Parça Satışı Üzerinedir.
ama Arkadaşımda Çinden Telefon Parçaları, Aksesuarları ( Stok Çeşitli ) Getiriyor Ve Satıyor işyerinde.
Eğer Uygun Fiyata Telefon Parçaları Vs. ( Sadece Batarya Vs. Sınırlı Değil, Board Parçaları, Elekt. Parçaları Vs. )
Almak istiyorsanız, iletişime Geçebiliriz. Bana istediğiniz Ne Varsa Sorun Ve Teklif Geçin.
Parçaların Adetlerini Cinslerini Ne istediğinizi Söylerseniz Fiyat Teklifi Verebilirim Ve Bu Sayede
Siz'de Kazanırsınız Yani Benim Size Faydam Olur, Sizinde Bana.
Tekrar Söylüyorum istediğiniz Malların Adetlerini Bana iletirseniz, Fiyat Teklifi Sunabilirim...
Adana Bu Konuda Fiyatta iyidir, inşallah Çalışırız ve Bu Konuda Yardımlaşırız ...
Ve Unutmadan Toptan Aldığınız Ürünler Faturalı Olacaktır . . .
iyi Çalışmalar, Bol Kazançlar ...
Hasan KARATAŞ / ADANA
0506 854 52 43
Öncelikle Maxicep'in Bu Konu için Aracı Olmasına Teşekkür Ediyorum.
Hemen Konuya Girmek istiyorum. işyerim Güvenlik Kamerası Ve Konf. Mak. Yedek Parça Satışı Üzerinedir.
ama Arkadaşımda Çinden Telefon Parçaları, Aksesuarları ( Stok Çeşitli ) Getiriyor Ve Satıyor işyerinde.
Eğer Uygun Fiyata Telefon Parçaları Vs. ( Sadece Batarya Vs. Sınırlı Değil, Board Parçaları, Elekt. Parçaları Vs. )
Almak istiyorsanız, iletişime Geçebiliriz. Bana istediğiniz Ne Varsa Sorun Ve Teklif Geçin.
Parçaların Adetlerini Cinslerini Ne istediğinizi Söylerseniz Fiyat Teklifi Verebilirim Ve Bu Sayede
Siz'de Kazanırsınız Yani Benim Size Faydam Olur, Sizinde Bana.
Tekrar Söylüyorum istediğiniz Malların Adetlerini Bana iletirseniz, Fiyat Teklifi Sunabilirim...
Adana Bu Konuda Fiyatta iyidir, inşallah Çalışırız ve Bu Konuda Yardımlaşırız ...
Ve Unutmadan Toptan Aldığınız Ürünler Faturalı Olacaktır . . .
iyi Çalışmalar, Bol Kazançlar ...
Hasan KARATAŞ / ADANA
0506 854 52 43
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız