Carizmatik
Üye
-
Konu Sahibi
-
2. El bir 701 alabilirsin kuzum
2. El bir 701 alabilirsin kuzum
Nokia 6600'ı kaç yıldır kullanıyorsun?
live with walkman al.
Nokia c6-01 .y
Arkadaşalr ilginiz alakanız için çok teşekkürler 603 konusunda baya bir araştırma yaptım ve daha öncede hep nokia kullandığım için 603 şuan için almayı düşünüyorum küçük bir fiyat araştırması yaptım bayilerde 550-630 arası olurken nette bu fiyat daha düşük hatta bir sitede gördüm 1 temmuza kadar fiyatını 430 liraya kadar düşürmüşler ne dersiniz alırsam bir sorun olurmu
Adam çok mesaj yazarım diyor.gidip anca kürdan parmaklı birinin hızlı mesaj yazacağı telefon öneriyorsun
Kamera önemli değil diyor 8mp telefon öneriyorsun hayret
- - - Eklendi - - -
Sitenin adı nedir?430 imkansız gibi birşey2.elleri 400 civarı gibi zaten
S.a arkadaşlar, ben yaklaşık 3 yıldır nokia 6600 slide kullanıyordum ama telefonum ne yazıkki geri gelmez bir şekile bozuldu. şuan yeni bir telefon düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Tercih ettiğim markalar, öncelikle tabiki Nokia. Samsung yada herhangi başak bir markada olabilir.
Genel özellikler olarak dokunmatik geniş ekranlı ve sms yazımı konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir tel arıyorum. Bu konuda bir örnek vermek gerekirse, Nokia c7 sms yazımda çok güzel. Kamera açıkcası pek önemli değil zaten günümüz telefonlarıda en düşük 3 Megapixsel, Birde benim için olmazsa olmaz telefonun hızlı olması donukluk yada takılma olmaması.
Telefonda öyle aşırı bir özelikten yana değilim. Estetik görümlü göze hoş gelen bir telefon yeter diyenlerdenim...
Son olarak arkadaşlar fiyat aralığı olarak 400-500 olmadı maksimum 600'e kadar çıkabilirim.
Bu doğrultuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkürler...
Live with walkman diyorum bende. Neresi göze batıyor ki? =) İcs güncellemesi aldı ve çok akıcı. En iyi f/p'lerden biridir. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?