Cech: "Top çizgiyi geçmemişti"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cech: "Top çizgiyi geçmemişti"
Peter Cech, bu akşam oynanan FA Cup final maçında, Chelsea 2-1 öndeyken Andy Carroll'un kafa vuruşunda topun kesinlikle çizgiyi geçmediğini belirtti.

Drogba'nın ikinci golünden sonra Carroll ile durumu 2-1 yapan Liverpool'da, 82. dakikada genç oyuncu kafasıyla topa vurmuş, Peter Cech topu son anda çizgiden çıkrmıştı. Liverpoollular önce gol olduğunu sandılar ancak yan hakem aksini iddia edince itiraz ettiler.

Maçtan sonra ITV'ye konuşan Cech, "Top kesinlikle çizgiyi geçmemişti. Eğer öyle olsaydı zaten ben çıkaramazdım. Kollarımı uzattım ve dışarı çıkarmaya çalıştım ve gol olmadığını gördüm. Tekrarları izlemedim ancak %100 eminim ki gol değildi ve hakemler haklıydı." ifadelerini kullandı.

Dördüncü FA Kupasını kazanan Cech, bu heyecanın ilki kadar güzel olduğunu söyledi ve 19 Mayıs'ta Şampiyonlar Ligi finalinde de Bayern Münih'le karşılaşmaya can attığını söyledi. Başarılı kaleci, "Başardığımız şey gerçekten harika ve bir final daha oynayıp ikinci kupamızı kazanabiliriz. Bu kupayı dördüncü kezdir kazanıyorum ama inanın sayısının bir önemi yok, kupa hala çok özel ve atmosfer de inanılmaz." dedi.

Cech, Di Matteo ile çalışmaya başladıklarından bu yana harika performans gösterdiklerini de belirtti.

Wembley'deki sekizinci golünü atan ve bugün kupayı kendilerine getiren golü de kaydeden Drogba bu kupayı dördüncü kez kazanmış oldu. Ancak 34 yaşındaki futbolcu, bu finalin bugüne kadarkilerin en zoru olduğunu belirtti. Drogba, "Bu yılın finali ve 2007'de Manchester United ile oynadığımız final çok zordu. Liverpool oynaması zor bir takım."diye konuştu.

Bugünkü sonucun kendileri için çok iyi olduğunu belirten Drogba, iyi oyunlarının henüz ilk adım olduğunu da ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
395
Haydar
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
444
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
332
Haydar


Üst Alt