CD siz DVD siz format atmak çok kolay! [Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

nexpow

nexpow

Üye
saqol

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

mert_013

Üye
adminden ricam yazdıgım cevapbı silmesidir iyi çalışmalar arkadaşlar

enderalp

Üye
hocam öncelikle anlatımınız için teşekkür ederim ama bende enteresan bir hata oluşuyor. verdiğiniz program ile iso dosya ayıklamasını bitirdikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor (buraya kadar sorun yok, bundan sonrası problemli) ve başlatırken
windows7 ve unetbootin(kendi adında) iki tane sürücü ismi görünüyor. daha sora kendi ismini verdiği sürücüye girince yükleme yapmaya çalışıyor ancak yapamıyor ve error diyor acaba sorunun kaynağı ne olabilir.

kullandığım iso dosyası windows7 ultimate SP1 29 temmuz 2011 güncellemeli olan sürümün iso dosyası.
tekrar teşekkürler, eğer isterseniz ekran görüntüleri bırakabilirim

enderalp

Üye
hocam öncelikle anlatımınız için teşekkür ederim ama bende enteresan bir hata oluşuyor. verdiğiniz program ile iso dosya ayıklamasını bitirdikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor (buraya kadar sorun yok, bundan sonrası problemli) ve başlatırkenwindows7 ve unetbootin(kendi adında) iki tane sürücü ismi görünüyor. daha sora kendi ismini verdiği sürücüye girince yükleme yapmaya çalışıyor ancak yapamıyor ve error diyor acaba sorunun kaynağı ne olabilir.

kullandığım iso dosyası windows7 ultimate SP1 29 temmuz 2011 güncellemeli olan sürümün iso dosyası.
tekrar teşekkürler, eğer isterseniz ekran görüntüleri bırakabilirim

bu sorunu başka yaşayan bi arkadaş var mı bilmiyorum ben çok uğraştım ve bi çözüm bulamayınca win 7.iso dosyasını başka bir bilgisayarda yazdırıp kendi bilgisayarımda formatı attım. herkese kolay gelsin

mert_013

Üye
bende boot istiyordu ve bir sürücü ismi vardı boot attım pc açıldıktan sonra hiç bir şey yapmadan masaüstüne geliyor :) bende beceremedim bunu

STaT!C

STaT!C

Üye
Yararlı bir konu paylaşım için teşekkürler.:tşk:

egren008

Üye
Sağol ya Win7 Kullanıyorrum Tavsiye Etmiyorum. Pişmanım xP yapacam :D MAğlum Wolfteam oynuoz Win7 Olunca Kullanamıyoruz.
Edit:Win7 Olunca Kullanamıyoruz Dyil Yanlış Yazdım Win7 Olunca HiLe Yapamıyoruz Diycektim.:D ;)

Necmati

Necmati

Üye
ben pc'ye en son formatı bu şekil atmıştım pc sağlam denemek isteyen denesin no problem :)

mert_013

Üye
no proglem diyonda ben denedim mavi ekran geldi resetden sonra boot istiyordu boot yapıyordum yemiyordu bu sorun hakkında ne düşünüyorsunuz necmati bey

Necmati

Necmati

Üye

mert_013

Üye
tmm benim sorulumda yazılanların hepsini yaptım . sizce neden olmuştur benim sorunuma yardım edermisiniz :)

Necmati

Necmati

Üye

mert_013

Üye
emin konuşma pc bilgim ii bir aksilik olmuş desen eyvallah neyse kardeş çok yardımcı oldun sonsuz tşk ederim sana iyi çalışmalar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
iAtkos v7 Hackintosh için yokmu yaa cd den çok uğraşlı oluyo :(

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
fabrika ayarına geri dönmek/geri yüklemek le çok farkı var mı bu işlemin :)

gavazz

Üye
Kardeş Win7.iso Dosyasını Sen Verirmisin link? Buradan...

makistan

makistan

Üye
selam,
ben cd den xp formatı atmaya çalıştım. masa üstüne aynı cd ile format attım ve düzgün çalıştı. dizüstüne aynı cd yi takıp formata başladım. ön yükleme bitip mavi ekranlı xp yükleme sayfasına geçti. "39dk kaldı" dedikten sonra cd okuma hatası verdi. i386/asms dosyasında hata olduğunu söyledi.
ama cd sağlam yeni cd hazırlayıp denedim sonuç aynı. yani cdrom bozuk. şimdi işletim sistemim yok ve cdrom bozuk usb hdd den format yapmıyor. eski bir bilgisayar. kendi hdd sinin giriş yerleri farklı cıkartıp bilgisayara bağlamayı denedim ama o da olmuyor.
format secenekleri;
cd den, hdd den, ağ üzerinden ve usb fdd den(bu hdd değil harici disket sürücü, hani eskiden vardı. :))

ne önerirsiniz
ağ üzerinden atmayı bilen var mı?
teşekkürler kolay gelsin

sparrowleg

Üye
Çok teşekkürler, nasıl yaparım diye düşünüyordum. Ancak tüm adımları aynen yaptım, yeniden başlattım, book ekranı geldi ve şöyle bir hata verdi: "you have to download kernel first"

kernel nedir ki?

----------Eklendi @ 17:37:49 ---------- Yazıldı @ 17:35:45 ----------

Çok teşekkürler, nasıl yaparım diye düşünüyordum. Ancak tüm adımları aynen yaptım, yeniden başlattım, book ekranı geldi ve şöyle bir hata verdi: "you have to download kernel first"

kernel nedir ki?

bu arada bu işlemi ubuntu kurulu bir netbook üzerinde yaptım, belki ondan kaynaklanıyordur. yardımcı olursanız sevinirim.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
guzel paylasim tesekkurler

Üst Alt