T-Vortex
Üye
Casper Via 3216 Alınır Mı?
Merhaba,
Ben Casper via a3216 model telefon çok hoşuma gitti. Yalnız özelliklerine göre fiyatı uygun mu?
---
EKLEME: Maddi imkanlar yüzünden telefon hayallerimi erteliyorum. Telefonu birçok kez kullanma fırsatım oldu. Gerçekten iyi bir telefon, almak isteyen olursa öneririm. Özellikle tasarımı kendine hayran bırakacak cinsten.
Ben Casper via a3216 model telefon çok hoşuma gitti. Yalnız özelliklerine göre fiyatı uygun mu?
---
EKLEME: Maddi imkanlar yüzünden telefon hayallerimi erteliyorum. Telefonu birçok kez kullanma fırsatım oldu. Gerçekten iyi bir telefon, almak isteyen olursa öneririm. Özellikle tasarımı kendine hayran bırakacak cinsten.
Son düzenleme:
casper da yerli üretici General mobile da abd de kurulmuş turk şirketidir AR-GE olarak çalışma göstermemişlerdir.(kendi mühendisleri ile tasarım ekran işlemci vb geliştirmemişlerdir ) fakat General mobile yurt dışı fiyatlarını birebir türkiye getirmiş 600 TL den satmış 1 ay sonra 50 TL zam yapılmıştır şuan telefonu kullanmaktayım S3 ile farklı yok Ekran daha kaliteli IPS paneldir. S3 ün amoled ekranından daha parlak ve beyaz dengesi iyi. Samsung amoled ekranları S4 ile adam etti.
ama tekrarlayacagım eğer beğendiysen sen kullanacaksın başka biri degil kendi kararlarını kendin vereceksin