Öneri Casper Via 3216 Alınır Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Casper VİA telefonu resmen Xolo x1000 den kopyalamış hiç bir fark yok. Ben o parayı Casper'a verip adamlara para kazandırmam açıkçası.
 


T-Vortex

T-Vortex

Üye
    Konu Sahibi
Hocam dediğiniz durumu bayağı bir araştırdım. Aslında Xolo'dan bir kopya yok. Hem Casper hemde Xolo cihazı Foxconn ile anlaşmalı üretiyor. :)

Ama tamamen kendimize özgü bir tasarımı olsa, çok daha iyi olurdu, orası ayrı tabi...
 
abramkhan

abramkhan

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandan beri telefon bakınıyorum. Şu 3 telefon arasında kaldım: GM Discovery, Casper VIA a3316 ve Casper VIA a6108. Sizce hangisini alayım? Discovery konusunda benim de tasarımı ve malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. Ayrıca general mobile markası da bi ayrı soru işareti.
Merhaba,

Ben Casper via a3216 model telefon çok hoşuma gitti. Yalnız özelliklerine göre fiyatı uygun mu?

---
EKLEME: Maddi imkanlar yüzünden telefon hayallerimi erteliyorum. Telefonu birçok kez kullanma fırsatım oldu. Gerçekten iyi bir telefon, almak isteyen olursa öneririm. Özellikle tasarımı kendine hayran bırakacak cinsten.
Kardeşim benim da sana bir tavsiyem olacak. Huawei ascend p1.. ben de bunu alacaktım. Ama şebeke üzerinden görüntülü konuşmayı desteklemiyor diye vazgeçtim. Eğer böyle bir kıstasın yoksa tavsiye ederim. Tasarım olarak da ben beğeniyorum şahsen. Veya istersen diğer huawei modellerine bakabilirsin. Huawei diyip geçme sakın ;-)
 

sagol123

Üye
beyler bende tereddutteydim gmd aldım. 1 ay oldu alalı. beyazı var kalitesi yeterli degil gibi gozukuyor. elınıze aldıgınızda agırlıgını hıssetmıyorsunuz bıle :) asırı ince bir cihaz. ben silikon kılıfla birlikte kullanıyorum o sekilde elime daha iyi oturuyor gayet memnunum cihazdan. nova, mc 4, fifa 14, nba 2k14 vs. vs. oyunlar denedim kasma olmadı. bu fiyattaki en iyi cihaz siddetle tavsiyemdir..
 


Üst Alt