türk markası sadece türkiyede tanılıyorcasper oldukça tanındık bir marka sadece ısınma problemi var bide ısınma ısınma diyolar 2 saat oynayınca hemen ısımırmı notebook Mehmet gosterdiğin notebook güzel ama fiyatı bana biraz fazla
ve casper kullanan cogu kişi arıza verdiğini söylüyoruygun fiyatada var ne amaclı kullanıcaksınız ? oyun film internet?açıkçası benim için markanın ne kadar tanındığı pek de öndemli değil performans daha önemli =) kararsız kaldım walla yaw napsamki. özellikleri bu ayarda olan toshiba vs fiyatları çok anormal yaw![]()
uygun fiyatada var ne amaclı kullanıcaksınız ? oyun film internet?
sen asus al
arkadaş packard bell aldı oda iyi diyor ama ben derim ki paran varsa sony toshiba yoksa asus en kötü ihtimalle hp..![]()
şuana kadar en çok toshiba kullandım ve en çok ondan memnunum açıkçası asus almıştım onu servise verip değiştirdik toshiba aldık benim değildi ama ben kullandım bayaa şuna eminim ki asus almam. toshibanın da istediğim özelliklerdeki laptopları çok pahalı özel bi serisi war Qosmio sanırım çok güzel ama fiyatlarda biraz uçuk =) bakalım bütçeyi biraz daha zorlamaya çalışcaz olmadı
asus al ice cool teknolojisi sayesinde tık yok ısınmada bak verdiğin casperle aynı özelliklere sahip hatta i7 işlemci ve ekran kartı sùper bi asus sadece 100 tl fark var arada
kardeşim casper masa üstüyle laptopu bir tutma inan bi ısınırsa üstünde yumurta pişirirsinasus al ice cool teknolojisi sayesinde tık yok ısınmada bak verdiğin casperle aynı özelliklere sahip hatta i7 işlemci ve ekran kartı sùper bi asus sadece 100 tl fark var arada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız