Uygulama CashPirate ile Android telefonunuzdan para kazanma.

Sponsorlu Bağlantılar

necmettin44

Üye
    Konu Sahibi
CashPirate ile Android telefonunuzdan para kazanma.

Guze uygulama Oyun program yukleyerek para kazandiriyor. GISVPU bu kodu girerek belirli bir puanla baslayabilirsiniz.hemde bana yardımcı olabilirsiniz.bir kaç güne zaten 2500 puan yapıyorsunuz.benim 2 paypalım var.2 android telefon 1 tanede tablette 1 ay içinde 7-8 defa ödeme aldım diğerlerinide eklemedim 2 paypal resimlerini ekledim referansımla üye olursanız teşekkür ederim.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
usta detaya insen biraz ingilizce uygulama

ByBaterist

ByBaterist

Üye

Guze uygulama Oyun program yukleyerek para kazandiriyor. GISVPU bu kodu girerek belirli bir puanla baslayabilirsiniz.hemde bana yardımcı olabilirsiniz.bir kaç güne zaten 2500 puan yapıyorsunuz.benim 2 paypalım var.2 android telefon 1 tanede tablette 1 ay içinde 7-8 defa ödeme aldım diğerlerinide eklemedim 2 paypal resimlerini ekledim referansımla üye olursanız teşekkür ederim.

hocam senin code u girdim ben. benim kod da bu buyrun arkadaşlar, JDZRUE

necmettin44

Üye
    Konu Sahibi
usta detaya insen biraz ingilizce uygulama
programı açınca balance yazan yere tıklıyorsun sonra açılan sayfada en üstteki yere tıklıyorsun programlar oyunlar var kuruyorsun sonra kısayol oluştu sonrada trance falan yazacak programı yada oyunu açıyorsun 15 saniye bekle programı kapat uygulamaya gir puan yklendi.gün içerisinde iyi takip edersen 300-400 daha fazlada puan yapabilirsin yani 2.50 dolar en fazla 3 günde çekebilirsin.ben 2 android telefon 1 tablet pc ile 1 ay olmadan 6-7 defa aldım 5 tanesinin resmini paylaştım şimdi yine alacam bugün.parayıda 5 dk da paypala gönderiyorlar.

ByBaterist

ByBaterist

Üye
buyrun arkadaşlar, başka bir kodum daha var, sıcak sıcak, BAUKVE
ekleyin birlikte kazanalım...

edit.

Son düzenleme:

necmettin44

Üye
    Konu Sahibi
kazanan varmı?ben bugünde çektim telefondan.ama bazen takılıyor ilk zamanlar çok güzeldi seriye bağlamıştım.
şuana kadar bu programdan 60 dolar çektim 2 android telefon 1 tablettten.

edoras112

Üye
ben yeni indirdim 2.5 $ ne kadar zamanda kazanıyorsun?
birde aynı üyelik ile mi baglanıyorsun tüm cihazlardan yoksa farklı farklı mı ?
( benimdde 1 tel 1 tablet ve bluestack uygulaması var. )

necmettin44

Üye
    Konu Sahibi
ben yeni indirdim 2.5 $ ne kadar zamanda kazanıyorsun?
birde aynı üyelik ile mi baglanıyorsun tüm cihazlardan yoksa farklı farklı mı ?
( benimdde 1 tel 1 tablet ve bluestack uygulaması var. )

ayrı ayrı üyelikte girmelisin.normal telefonumda 3-4 günde ayda toplamda 10 dolar yapıyordum bazen fazla oluyordu.şuana kadar 100 dolara yakın para aldım bu programdan.şuan 4. telefon oldu.

kralveben

kralveben

Üye
ABSYUL benim kodunda bu arkadaslar

Üst Alt