EroL
Emekli Yönetici
çar'ını çaldıran metin2 kullanıcısı, savcılığa suç duyurusunda bulundu
Bursa'da bir kişi, internet üzerinden oynadığı oyunun 'çar'ını çalan hacker hakkında suç duyurusunda bulundu.
Rıdvan Akkaya sürekli seviye atlattığı 'çar' adlı oyun karakterinin kodlarinin bir hacker tarafından ele geçirildiği iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.
Rıdvan Akkaya sürekli seviye atlattığı 'çar' adlı oyun karakterinin kodlarinin bir hacker tarafından ele geçirildiği iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.
E-mail adresine ait posta kutusunda internetten oynadığı oyunun kodlarinin de bulunduğunu söyleyen Akkaya, hackerın bulunması için her şeyi yapacağını ifade etti. Rıdvan Akkaya, 3 bin kişinin oynadığı oyunda harcadığı para sayesinde 19'uncu sıraya yükseldiğini ifade ederek 5 adet çar'ının bulunduğu ve bir tanesinin bin 500 TL olduğunu kaydetti. Adresini çalan şahsa ulaştığını kaydeden Akkaya, "Bu kişi beni, ailemin fotoğraflarını internette yayınlamakla tehdit etti. Yayılacak kötü bir şeyim yok. Ben bu olaydan sonra peşine düştüm" dedi.
Bursa'da bir kişi, internet üzerinden oynadığı oyunun 'çar'ını çalan hacker hakkında suç duyurusunda bulundu.
Bahar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde oturan 2 çocuk babası Rıdvan Akkaya (37), internettte 'Metin2' adlı oyun sitesinde para vererek oyun oynuyordu.
Bahar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde oturan 2 çocuk babası Rıdvan Akkaya (37), internettte 'Metin2' adlı oyun sitesinde para vererek oyun oynuyordu.

s