Çaresiz kaldım, acil yardım bekliyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrokenDoll.

Üye
    Konu Sahibi
Çaresiz kaldım, acil yardım bekliyorum!
Merhabalar. Telefonumu alalı 3 hafta oldu. 1 hafta sonra dokunmatik ekranı bir anda bozuldu. Garantiye yolladım, 2 hafta sonra "Kalibrasyon ayarı yapıldı." denilerek yollandı. Telefonu daha açalı 1 saat oldu. Ama dokunmatik ekranda yine sorun var. Ekranın kenarındaki tuşlara basmaya çalışırken ya bir yanındakine ya da üstündekine basıyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm. Fakat şimdi telefonumu açmaya çalışırken yine sorun yaşıyorum, o yüzden açamıyorum. Dokunmak istediğim harfe hiçbir şekilde dokunmuyor. Silmeye çalıştığımda da direk el yazısı olarak algılıyor. Ne yapmam gerekiyor? Eğer yardım edebilirseniz çok sevinirim. Tekrar garantiye yollamak istemiyorum. Çünkü daha da bozuyorlar gibi geliyor.

Emperian

Emperian

Üye
arkadaşım hiç trident kulllanmadım. Ama baktım ki yardıma ihtiyacın var sana bi kaç önerim var.
1- git onu işini bilen bi telefoncuya yaptır (adamın hemen dibinde dur telefoncular çok namussuzdur içinden parça çalarlar)
2- direk hurda fiyatına sat
3- telefonu tamir ettir ardından başka bi telefon ile takasa gir (telefonun değeri takasta yükselir, 5235 öneriyorum sana:oke:)

benden bu kadar.

Koskoca forum biri sna yardım eder

BrokenDoll.

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya vermeye de gönlüm pek el vermiyor. Çünkü ardından garantiye yollamaya olanağım kalmıyor. Garantiye yollarsam da daha çok bozuluyor. Ne yapacağımı bilemedim. =/
Telefonumu da değiştirmek istemiyorum. Çünkü alalı 3 hafta oldu, 1 hafta kullanabildim. Garantideki elemanlar benden daha çok kullandı. (: Hevesim kursağımda kaldı birnevi. İlk defa telefon markamdan (Nokia) şaştım. O da bela oldu başıma. Firmanın internet sitesinden iletişime geçmeye çalıştım, cevap bekliyorum. Bakalım.. Yine de önerilerin için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt