Card Reader Hata Veriyo(dosya Yazmaya Karşı Korumalı) Diyo Yardım Edin Çok Acİl

Sponsorlu Bağlantılar

cihatgenc

cihatgenc

Üye
kardesım hafıza kartına sıfre felan mı koydun bu durumda korumaya sebeptır sifre koyduysan sıfreyı kaldır ve devam et

slayer0707

Üye
arkadasım card okuyucunun ilvesi olan adaptör die bir sey var eger onu kullanıyosan onun yanında kılıt dugmesı var onu yukarı kaldır bı daha dene

ceza237

Üye
Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.

Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın. ALINTIDIR
Eğer Bu Olmazsa Dosyaları Bulamazsanız Kaspersky ile taratn kesin virüs wardır NOD32 Avast gibi dandik programlar işe YARAMAZZZZ!!!!!
Oda Olmadı Format Atın cart readerle ilgili SORUN DEİLDİR BU!!!!!!!!!!!!!!!

ahmet_n70

Üye
Arkadaşlar bütün çözümleri denedim olmadı arko traş kolonyağı ile yıkamdım oldu valla eskisinden iyi çalışıyor. Inanmayan denesin görsün

yildizbas123

Üye
eyvallah kardeşim çok iyi tahminin var teşekkür ederim yardımlarınız için
kartın kenarında bi yukarı aşagı kucuk bişey var onu en yukarı cıkartınca halloluyor problem..!

tombraider79

Üye
hafıza kartınızın tırnagı kapalıysa hıcbırsey yukleyemessınız kart calısamz.yada kartınıza telefondan şifre koymuşsunuz.hafıza kartınızı telefonunuza takıp şifreyi kaldırınız.sonrada telefondan hafıza kartını biçimlendirin yalnız içindeki bilgiler silimecektir kolay gelsin

cool_recep

Üye
Kafelerde bu sorunu alıyorsanız bunu kullanabilirsinz: