tamamdır kardeşim, Allah razı olsun, emegin ve yardımların icin teşekkürler, yine takıldıgımız yer olursa yazarım, tekrar teşekkürler...
gerçekten cok iyi bir iş cıkarmışsın, sayende bende merak sardım![]()
usta dedigini yapamadim alt bardaki ikonlarin arka resimlerini deyistiremedim yanliz bir site buldum png formatindaki ikonlari tekrar svg formatina ceviriyor o svg dosyalari carbide kabul ediyor simdi onla bazi ikonlari deyistiriyorum temamin renk olayini bitiridim bir kac tane daha icon deyistirdimmi bitmis olacak nasip olursa![]()
Yeni tema artık yapabiliyorum, şimdi biri tamamlanmış bir sis uzantılı temayı nasıl düzenlerim onu anlatabilirmi
- - - Eklendi - - -
şu programı bana pm atsana
kullandığın pcde java update yaparsan sorunu aşabilirsin 2. seçenek ise temayı başka bir partion bölümüne kaydetmeyi denersen sevinirim.ilk temayı yptıktan sonra 2.temayı kaydederken sürekli biryerlere erişim engellendi yazıyor, nerede yanlış yapıyorum.carbide/exlipse/plugin/jre/runtime/win32/compıler exe gibi bir dosya hatası çıkıyor
Bu işlemin birden fazla sebebi olabilir genel olan sebebi ise kullandığınız bmp veya svg iconlarından olabilir.örneğim 1mb boyutundaki bir resim dosyası içeren bir tema hem telefonunuzun açılma süresi etkiler bazende açılmaz.Temamı yaptım telefonda gayet güzel çalıştı ama telefonu kapattıktan sonra bir daha açılmadı
Bu işlemin birden fazla sebebi olabilir genel olan sebebi ise kullandığınız bmp veya svg iconlarından olabilir.örneğim 1mb boyutundaki bir resim dosyası içeren bir tema hem telefonunuzun açılma süresi etkiler bazende açılmaz.
Peki çözümü nedir ?
Son çare verdim servise. Dikkat edicem bu jpeg dosyasına ama iconların png dosyası olması sorun eder miResimdeki örnektede açıkladığım gibi kullandığınız image dosyaları düşük çözünürlüklü ve svg olmasına dikkat edin jpeg kullanmayın demiyorum fakat temalar telefonda ağırlaşmasına ve hiç açılmamasına neden olabilir.Bazen hard format atmanız dahi telefonda işe yaramaz.
İlistraotor kullanabilirsiniz.svg formatlı ıkonları gösteren program adobe photashop mu? Yoksa ıllustratör mü?
Hayırlısı olsun izin verilen bölümlerde kullanabilirsiniz.Fakat boyutlara dikkat edin yinede.Geçmiş olsunSon çare verdim servise. Dikkat edicem bu jpeg dosyasına ama iconların png dosyası olması sorun eder mi
sıkılmadan verdiğiniz cevaplar için tekrar tekrar![]()
:
Arkadaşlar bahsettiğiniz programı kurdum hatta bi thema'da yaptım ancak;
1- Sertifika Hatası verdi,
2- Homescream backround yazılı ikinci menu'nun arka fonunu beyaz yapmama rağmen gri gözükmekte,
3- Bunları nasıl düzeltebilirim :-)

ıllustratör sadece svg formatınımı destekliyor? Yani svgb, nvg dosyalarını açmıyormu