Captain Tsubasa 2 Dream Team Hack (Rüya Takım) (NES)

Sponsorlu Bağlantılar

uzman1394

uzman1394

Üye
kadeş japoncaya gecerken gercektende oyundonuyor bunu cozüm bulursan sevinirim ben tusubasanın hayranıyımdır lutfen bi care dusunun

--------------- Ekleme ---------------

tamam o takama ne zaman gelirsin acaba?

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
oyuna girip contunie deyip
dostum en sağ alt köşedeki rakamıda sayarak alttan 5 defa soldaki rakamdan 3 defa yaz direkt iran maçından başlıyorsun. o sorun bendede vard ben farklı bir yöntemle geçtim :D türkçe rakamları kağıda yazmıştım sırasını sonra türkçe hilelerin yerine göre japonca hlie yazmıştım :D direkt japonyanın ilk maçından başLadım :D

weak cyclone shot by tsubasa

yes I do not know why cyclone shot very poorly in the game hacers Japanese.
problem for them:D

uzman1394

uzman1394

Üye
arkadaşlar 16 macın sorununu nasıl giderecginizi buldum arkadaşın dedi gibi once tusubasa turkceyi ac sonra contınue tıkla sonra verecegim şifreyi asya dunya kubası 2 cı bolumden başlayacak şifre:s3rgz-KZsUe-tcbYn-qTsoncusunta T degil aldılda da cızgılı olanı tıklayacaz sonra asya kupası turce diyecek ya contınue japoncasını acarak telefonda sayarak bilgisaydan turkce contınue diyerek ondan sayıp telefondan sayıp tıklayacaz kesin cozum size alın işte:D anlayan yapsın

buarada eline saglık saol kardeşim

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
umarım önizLeme yeterLi oLur... oLmaz ise farkLı yoLLarda deneyebiLiriz ;)

yok hayır ben kaLdığım yerden, japonyadan başLayacağım derseniz ekte bütün takımların şifreLeri var.

Ekli dosyalar

Koş-53

Üye
Üye olmadanda inse güzel olurdu ! :agla

arven_005

arven_005

Üye
eline sağlık

jundiaz

Üye
abicim takım güzelde çok güçlü olmazı zevkli deil her vurduğum file delio :D

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
normalinde de rakibin vurduğu file deliyo:D
NormaLini Kac Defa bitirdiğimi hatırLamam.. bi Basıma aLmanya beLa oLmustu birde arjantin :ehe
diazı tutmak mümkün deiL zaten :) müLLer desen goL yemiyor :) Coimbra biLe o kadar zorLamadı..
Bu arada gif caLısmaLarım var isteyene paylasabiLirim :)

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
NormaLini Kac Defa bitirdiğimi hatırLamam.. bi Basıma aLmanya beLa oLmustu birde arjantin :ehe
diazı tutmak mümkün deiL zaten :) müLLer desen goL yemiyor :) Coimbra biLe o kadar zorLamadı..
Bu arada gif caLısmaLarım var isteyene paylasabiLirim :)

Gif leri bekleriz bu konu Tsubasa konusu olsun:D müller çok zorlu rakip gerçekten de

Silinen Üye 904751

Kapalı Hesap
saol kardeş

cezaro288

Üye
yha türkcesi yok mu japonca uğraşıyoruz oyunu kapatmak zorunda kalıyoruz şifre alamıyoruz yazamıyoruz bi yardımcı olsan diyorum

türkcesi yokmu bu rüya takımınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!

türkcesi yokmu :S

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

knb25

Üye
juan diaz 10 numaradan baska yerde sinirlenmio nasıl sinirlendiricem onu hızlı kosturucam bilen varmı yazarsa sevinirim

asilord_1000

Üye
ya son maçta brezilya maçında brezilyayı yeniyorum orda telefon takılıo ve ölece kalıo (maçları saveleyerek yendim ondanmı acaba) sonunu göremiom

drogba_54

Üye
Hyuga ===) NeoTiger

müzik_kapan

Üye
ya arkadaşlar bu şifreyi nereye nasıl yazıyoruz birisi yardımcı olabilir mi bana

şifreleri yani :(

istikham

Üye
kardes nasıl yapıcaz onu k yi nasıl koyucaz japonca buu?yardım edermısın

tusubasa

Üye
Kardeşlerim kırmızı takıma geçebilmel için 2 tsubasa oyunu gerekiyo 16 takım bittiğinde hakem son duduğu calınca oyunu kaydet sonra bu kaydetiğin dosyayı diğer tsu dosya at onun adını ver diğer tsu aç sonra konuşma bolumunu gectimi uçak kalktığında oyunu tekrar kaydet asıl dosya at ismi tekrar eski haline getir mantığını kullan bu kadar basit

Kardeşlerim oyunu turkçe oynayaya bilirsiniz türkçe tsubasayı indirin rüya takımda sav yapın kaydedin sav dosya ismi değiştirin türkçe ne yazıyosa onu yazın sonra turkçe olanı acın load diyin oynayın ama guclerı duser oyuncular aynı kalır daha guzel her 6 takım gectıkmı bu islemı yapın kırmızı takımda yapmaya gerek yok

Üst Alt