delidolunet
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yerli geliştirici uygulaması olduğundan, daha çok kullanıcıya ulaşması adına, konu Windows Phone Genel'e taşınmıştır.
Teşekkürler, yükleyen arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.
yeterki böyle arkadaşların uygulamaları mağazada olsun üzerimize düşeni yaparız bizde
Mağazaya yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Uygulamayı henüz inceleme fırsatım olmadı. Şu an Anıtkabir Ziyareti için çıkıyorum ama dönüşte indirip deneyeceğim.
Görüşlerimi gerek burada, gerekse mağazadaki yorumumda belirteceğim.
İyi forumlar dilerim.
ben biraz uygulamayı deneme fırsatı buldum da genel olarak arayüz çok güzel yayınlarda iyi ancak açılmayan birkaç yayına rastgeldim bilmiyorum sizinle mi yoksa yayını verenle mi ilgili ancak beğendim yani ufak hatalar da giderilirse çok daha iyi olur
açılmayan kanallar sorunu düzeltilip olmayan ulusal kanallar da eklenirse güzel olur görüntü kalitesi olarak yapabileceğiniz bir şey yok ise bir şey diyemem ki test ettiklerim arasında en iyi görüntü kalitesi veren uygulama diyebilirim diğerlerine nazaran..
ayrıca emeğiniz için teşekkürler daha da iyi çalışmalarda bulunmanız dileğiyle
Ellerine sağlık ben televizyon izlemem ama Galatasaray'ımın maçlarını kaçırmam o yüzden şifresiz kanalda maç oldumu hele ki televizyonsuz bir yerdeysem böyle programlar işimi görüyor.Seninkini indirip bundan sonra senden izleyeceğim.Tek isteğim spor kanallarını arttırırsan sevinirim daha çok spor daha çok heyecan
Teşekkürler senin gibi kişilere ihtiyaç var hemen indirip deneyeceğim tekrar sağolYayın çok titriyor gidip geliyor sanki ışık yanıp sönüyor birde kanallar az show atv fox kanal d falan yok daha çok kanal lazım derken ana kanallar yok fakat yerel kanallar daha çok görüntü kaliteside iyi olursa sorun olmaz
Kanalların Kalitesi 480p olsun yeter.
Bu konuda da çalışmalarımız var, kesin olmamak ile birlikte belki (telif haklarından dolay Türkiye ligi imkansız) diğer maçları yayınlamayı planlıyoruz uygulamamız üzerinden.
İspanya ve ingiltere ligini gösterecek birkaç kanal koyarsan sana duacı olurum
Uygulamayı az önce denedim.
Bence güzel olmuş, arayüz ve kullanışlılık iyi.
Sadece kanal listesinin üst tarafına kolay erişim için küçük bir arama barı koyarsanız, insanlar listeyi sürekli aşağıya kaydırmak zorunda kalmaz.
Bunun yanı sıra kullanıcılara, kanalları sıralama ve kategorize etme imkanı sunabilirsiniz.
İsteyen "isme göre" isteyen "türe göre" sıralayabilir.
Bir de Halk Tv, Ulusal Kanal, Kanal D, Show Tv, Kanal B gibi kanalları da ekleyebilirseniz iyi olur.
Elinize sağlık.
Çalışmayanları söylerseniz hemen ilgileneyim?Bazı kanallar açılmıyor.ilerdeki guncellemenizde başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?