Call Of Duty Ghost Indiriyorum (ilk Mesaja Oyunlar Eklendi :pro:)

ismail

Üye
    Konu Sahibi
can sıkıntısı

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
  • vulubi

Tepkiler: -Börteçine-
Bad Company 2'de bitti. Sanki biraz kısa sürdü gibi geldi bana. Battlefield beni büyüledi resmen Call of Duty'ye göre grafikleri baya güzel. Özellikle duvarların yıkılması filan baya hoşuma gitti.

s.ileli

Üye
Bad Company 2'de bitti. Sanki biraz kısa sürdü gibi geldi bana. Battlefield beni büyüledi resmen Call of Duty'ye göre grafikleri baya güzel. Özellikle duvarların yıkılması filan baya hoşuma gitti.
Bende grafik konusunda sana katılıyorum ve Battlefield 3 üzerine tanımam

Tepkiler: ~Crusher~ ve -Börteçine-
MW 1-2-3 ve Black Ops 1 oynadım hepsinden de daha güzel geldi benim gözüme. Sırada Battlefield 3 ve Black Ops 2 var.

ismail

Üye
    Konu Sahibi
MW 1-2-3 ve Black Ops 1 oynadım hepsinden de daha güzel geldi benim gözüme. Sırada Battlefield 3 ve Black Ops 2 var.
black opstan sonra ghosta geçersen gerçekten farkedersin ghostun diğerlerine göre grafikteki mükemmelliğini

Oyun olmuş zaten 28 GB biraz grafikte güzelleşme olmuştur herhalde.

achambo

Üye
ya bi gidin yatın ben de yatcam

iyi geceler

Bakalım birkaç güne Black Ops 2 elime geçecek. İlk onu bitirelim sonra sıra Battlefield 3'e gelecek. Ghosts ve Battlefield 4 diye devam ederiz.

İyi geceler beyler siz baya oyun oynuyosunuz ben dirt 2 kasıyorum birkaç güne dirt 3 yüklicem

İyi geceler dostum.

Invoke

Üye
ağoooo

Yazın sonlarında yeni bilgisayar aldım. Ondan sonra başladım baya oyun kasmaya. Oyun manyağı oldum çıktım valla.

Bişey sorucam bnde orj dirt 2 var ve oyunu açıyorum sign in dedim ve hotmail hesabımı girdim giriş yaptı ve live update diyor her girdiğinde ve yapmıyor hep aynı yerde no dersemde autosave disabled oluyor çözümü nedir

arkdaşlar bu oyun dx 10 olan ekran kartında açmaz demi

intel i5 3570 3.40ghz
8gb 1600mhz ram
ati radeon hd4850 1gb 256bit gddr3 dx10.1

sistem bu ama büyük ihtimal ekran kartı dx 11 olmadığı için açmayacak ama siz ne diyorsunuz açarmı benim pc

ismail

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi ekran kartı sorun olur büyük ihtimal
Bakalım birkaç güne Black Ops 2 elime geçecek. İlk onu bitirelim sonra sıra Battlefield 3'e gelecek. Ghosts ve Battlefield 4 diye devam ederiz.
ben sırayla oynamayom hangisi varsa elimde black op 1i oynamadım ama 2yi oynuyom
badaaaaa

Tepkiler: Invoke