Call Of Duty Ghost Indiriyorum (ilk Mesaja Oyunlar Eklendi :pro:)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
la ben yanlış söylemişim gece gece :D Zaten witcher 1 yok, varsa da ben bilmiyom, çok eskidir... :D Benim yüklediğim witcher 2ydi. O kastı ben de. Aslında oynatmayacak kadar da değildi ama uğraşmadım :D Witcher 3 çıkacaktı işte, hala çıkacak sanırım :Dsüper la şuna baksana :D :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
01:43 gollum :D :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

achambo

achambo

Üye
süpermiş :aha:

assasin's creed de 4 adam birden öldrünce videodaki gibi oluyodu yanlışlıkla yapmıştım sanki video izliyodum:D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
süpermiş :aha:

assasin's creed de 4 adam birden öldrünce videodaki gibi oluyodu yanlışlıkla yapmıştım sanki video izliyodum:D

ac 4 mü ? O.odwashdıjzk, la yanlış okumuşum tamam :D ben 30adama tek dalıyodum la :D 4 adam neymiş =P
acayip ac oynarım :D

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
la ben yanlış söylemişim gece gece :D Zaten witcher 1 yok, varsa da ben bilmiyom, çok eskidir... :D Benim yüklediğim witcher 2ydi. O kastı ben de. Aslında oynatmayacak kadar da değildi ama uğraşmadım :D Witcher 3 çıkacaktı işte, hala çıkacak sanırım :Dsüper la şuna baksana :D :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
01:43 gollum :D :D
ne bilem hem iyi gibi hem değil gibi 2si kararsızım :D indiriyom 16 gbmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
oha lan, beğenmek için konuyu baştan tarıyordum... Bu yorumu daha yeni anladım. Bişi söyle de indireyim demişsin :D mal gibi O.o demişim :D hasduhzxc, o zaman ne anladıysam, bakıyım saat kaçmış... Saat gecenin 2si panpa, demek ki anlamamam normal :D Tamam sıkıntı yok :D

Benim 4500 la :züü:
ama senin pc çok yıllık :) Benimki ilk yılını yeni doldurdu daha :)

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Tevafuk :oke:

achambo

achambo

Üye
ac 4 mü ? O.odwashdıjzk, la yanlış okumuşum tamam :D ben 30adama tek dalıyodum la :D 4 adam neymiş =P
acayip ac oynarım :D

asassins creed 3te aynı anda 4 adam öldürüyodum o aravideo gibi oluyodu

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kal of dati :zong:

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007