grid 2Grid 2 nerde İsmailAyrıca şu super marioyu bana yollasana
![]()
yollarımda pek iyi değil. Henüz söyle atarı tadında bi mario bulamadım 
grid 2yollarımda pek iyi değil. Henüz söyle atarı tadında bi mario bulamadım
![]()
Ama Battlefield 4 çok iyi 
Şimdi bunu diyince şunu hatırladım:
bizim sınıfta 11.sınıftayken lisede... 11.11.2011 saat 11:11de 11FenA sınıfında mal mal geriye saymışlardı, " mal mısınız *** " demiştim@İsmail
sıranın altında çok güzel yazı ve resimler var 2009 mezunları 2008 mezunları yazmışlar
Tabi gönderirimHee bulursan bana da gönderseneAma Battlefield 4 çok iyi
![]()

aynen :=(Atarinin yerini tutamaz![]()
Olabildigince duz yolda gitmeye çalışın kendisi yadacak sola ve 3 e veya 4 e granade launcher almaniz gerekiyor onceki checkpointten helikopterin pervanesine dogru nisan alin atin gl almazsaniz gecemezsiniz hard da da bitirdim dunTabi gönderirim
arabayla helikopterden kaçılan yerdeyim arabaya yana kırıp ateş etmem gerek yapamıyom
aynen :=(
bi tane var hakkım hep atıyom hepsindede ıskalıyom. bide easyde oynuyomOlabildigince duz yolda gitmeye çalışın kendisi yadacak sola ve 3 e veya 4 e granade launcher almaniz gerekiyor onceki checkpointten helikopterin pervanesine dogru nisan alin atin gl almazsaniz gecemezsiniz hard da da bitirdim dun
:euro track
Bunlar da bendeki oyunlar.![]()

euro track![]()
500 MB civarı
aslında bu gece erken yatmam gerek o yüzden indiremem 
witcher ney le güzel mi?
İçlerinde oynamadıklarım da var
daha doğrusu oynayamadıklarım, most wanted bozuktu. witcher kasıyordu![]()
The witcher panpa, skyrim gibi bişi (aslında çok da benzemiyolar) (ac ile skyrimi karışımı gibi) gzl, süper de ben de kastı. Witcher 2 çıkacaktı, çıkmış bile olabilir... Bak googledan![]()

bende tam 55 dakika önceyeni uyandım la
witcher 2 çıkmış hatta witcher 3 çıkacak