call of duty 4 modern daha önce oynamış olan ? Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
call of duty 4 modern daha önce oynamış olan ? Yardım.
ya şimdi bi görevde takıldım, bir evin catısından kel bi adamı vurdum sonra helıkopterı dusurdum ve yanımdakı adamla beraber kacmaya basladık. Asagı ındım ve asagıda çok kalabalık askerler var ve elimdede snıper var iner inmez vuruyolar dogal olarak.

Nasıl gecicem bu bölümü ve ilerde beni neler bekliyor ? Yardım edin lütfen.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
zaten oyunun en zor bölümü o bölüm. cpt. price zekhaivi ilk tanıdığı anı hatırlıyo o anı oynuyosuz cpt. price olarak 20 yıl öncesinden felan.... iner inmez bi adamı öldürüp ondaki silahı al. eğer öyle yapamıyosan bölüme yeniden başla. bölümün başında zaten taramalı almamışın eline hata yapmışsın..

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
    Konu Sahibi
yok ben arazide sürünürken bi taramalı almıştım ama adamı vurduktan sonra kaçarken fark ettim o silah gitmiş.

Neyse dedıgınız gibi denıyeyım bide

----------Eklendi @ 01:19:10 ---------- Yazıldı @ 01:18:37 ----------

sagolun yorum için

Revengeful

Emekli Yönetici
len hem korkuyorum diyorsun cinlerden falan. bu saatte savaş oyunumu oynuyorsun :D sana hayırlı kabuslar :d:

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
oyun sonuçta :D
neyse kafam bulandı sabah oynarım :D

India

India

Üye
zorlanıyorsan o görev için modu kolaylaştırabilirsin yada şu videoda nasıl geçeceğini izleyebilirsin birazda taktik öğrenmiş olursun bu arada :D

[video=youtube;3BXRDt2ylmA]http://www.youtube.com/watch?v=3BXRDt2ylmA&feature=related[/video]

• Beğen
viktoreznov

viktoreznov

Üye
o görevi veteranda 2 günde geçmiştim.

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
Veteranda 10dk. He he! Neyse taramaya pek gerek yok. Bölüm başlar başlamaz. Mcmillan Delta 2-4, This is Alpha 6. We has been compromised Repeat we has been comromised dedikten sonra. Soldan aşağı dön. Merdiven altına sote yap. Yaklaşanı pistolle vur. Hızlı davran. Bombalarını attıktan sonra. Ortaya yakın yerlere 2-3 flash at ve ortadan yardırarak koş bu kadar. Flashı yiyince seni vuramazlar. Esas zorluk az sonra başlayacak olan görevin son halkası lunapark.

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür ediyorum bilgiler için görevi geçtim ve beni en çok zorlayan lunaparkta uçak beklerken çatışmak oldu bu görevde.

şuan bi sonraki görevdeyim ve oyun gittikçe zorlaşıyor :D

bakalım daha neler göreceğim :)

herkese tekrar teşekkür ediyorum

India

India

Üye
çok güzel şeyler göreceksin oynamaya devam et :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...